Десет футболисти на ЦСКА ще имат ангажименти с националните си

...
Десет футболисти на ЦСКА ще имат ангажименти с националните си
Коментари Харесай

ЦСКА с цели 10 национали!

Десет футболисти на ЦСКА ще имат задължения с националните си тимове по време на идната пауза в Първа лига.

За следващ път селекционерът на мъжкия народен тим на България Петър Хубчев гласоподава доверие на най-вече футболисти на ЦСКА - петима. Специалистът повика Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски, Кристиян Малинов, Кирил Десподов и дебютанта Ангел Лясков за идните дуели от Лигата на нациите против Словения и Норвегия.

Лъвовете гостуват на Словения в Любляна на 6 септември, като мачът е с начален час 21:45, а дуелът с Норвегия е на Националния стадион "Васил Левски " на 9 септември от 19:00 часа.

Стойчо Атанасов ще бъде част от България U21 за идните две европейски квалификации против Франция и Черна гора. Мачът с петлите ще се играе в Стара Загора на 7 септември от, а гостуването на Черна гора е на 11 септември.

Валентин Антов беше извикан от селекционера на България U19 Ангел Стойков за лагер на тима от 1 до 10 септември в София и немския град Барзингхаузен, по време на който лъвчетата ще изиграят три контроли.

Не единствено в българските национални тимове ще има представители на ЦСКА. Както обявихме през предходната седмица, Едвин Джеси ще оказва помощ на Гана в квалификацията против Кения за Купата на Африканските народи, Стивън Перейра ще бъде част от състава на Кабо Верде за идната подготовка за Купата на Африканските народи против Лесото, а Борис Секулич беше извикан от селекционера на Словакия за контролата против Дания и мача от Лигата на нациите против Украйна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР