Десет души загинаха при пожар, избухнал в четвъртък сутрин в

...
Десет души загинаха при пожар, избухнал в четвъртък сутрин в
Коментари Харесай

Десет жертви на пожар в обувна фабрика в Русия

Десет души починаха при пожар, избухнал в четвъртък заран в завод на обувна фабрика в съветското село Чернореченский, Новосибирска област. Това оповестиха служби на министерството на изключителните обстановки, представени от съветските организации.

В хангара, където са ситуирани производството и складът, са открити 10 тела на починали, сподели източник от избавителните служби. Според него всички те са работили в цеха и евентуално когато е почнал пожарът са се пробвали със лични сили да го загасят, само че са починали от задушливите газове.

По предварителни данни всички починали са жители на Китай и на Таджикистан. Още не се знае какъв брой души са се намирали в помещението при експлоадиране на пожара в селото.

В хангара са се запалили материали за произвеждане на обувки и подготвена продукция, които отделят доста отровен пушек, отбелязва организацията.

Пожарът, обхванал 2000 кв. метра, на процедура е сподавен, на мястото работят криминалисти и психолози. Въздушните проби не са посочили надхвърлящи нормите концентрации на нездравословни субстанции в обитаемата част от региона, осведоми министерството на изключителните обстановки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР