Дерогацията, която действа за България по отношение на използването на

...
Дерогацията, която действа за България по отношение на използването на
Коментари Харесай

Възраждане цитират ЕК: Можем да изнасяме нефтопродукти от руски петрол

Дерогацията, която работи за България във връзка с потреблението на съветски петрол , не, създадени въз основа на съветската суровина. Това показаха от " Възраждане " на брифинг в Народното събрание, а мотив за изявлението им бе законопроектът на Движение за права и свободи, съгласно който продуктите от съветски нефт на рафинерията " Лукойл Нефтохим " следва да бъдат само за вътрешно ползване.

Предложението на Движение за права и свободи мина на първо четене през енергийна комисия предходната седмица, само че, като следва да бъде гледано в зала. Служебният кабинет пък на собствен ред предизвести, че сходни рестрикции ще доведат до.

" Има изпратено запитване и отговор, оповестен в уеб страницата на Европейската комисия . Той гласи, че модифицираните артикули не подлежат на наказания и няма никаква потребност от ограничението на износа на такива артикули от България ", цитира документ от Европейска комисия Искра Михайлова от " Възраждане ".

Около 90% от дизела и 65% от бензина , потребяван в България, е съветски и вероятно прекъсване на работа на " Нефтохим ", за каквото предизвестяват от рафинерията, ще докара до извънреден скок в цените, които можело да доближат и 10 лв. за литър, респективно и на инфлацията, предизвестяват от партията.
 Рафинерията работи 10 дни след прекъсване на доставките, убеждава Стоянов
Рафинерията работи 10 дни след прекъсване на доставките, убеждава Стоянов

Правителството ще лишава 43% от облагата на Лукойл под формата на налози

" Това е напълно подкрепено от документи, . Това сега е следващия политически цинизъм от евроатлантическото болшинство ", добави на собствен ред Цончо Ганев. Той напомни още - безусловно същите текстове за възбрана на износа били заложени и в решение на Министерски съвет от юли месец по време на " ръководството на Кирил Петков и Корнелия Нинова " . Именно по тази причина депутатът съзря двуличие от страна на социалистите, които тогава подкрепили сходни рестрикции, а към днешна дата гласоподават " срещу ".

" Същото решение Политическа партия и Българска социалистическа партия са го взели напълно постоянно, какво пречи в този момент да гласоподават " за "? На комисия по енергетика пък Българска социалистическа партия гласоподаваха " въздържал се ", уточни националният представител.
 Таванът на цените единствено ще направи петрола по-скъп, предизвестява Русия
Таванът на цените единствено ще направи петрола по-скъп, предизвестява Русия

Мярката нямало да засегне " специфичната военна интервенция " на Москва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР