Дерматолози предупредиха пътуващите за риска от рак на кожата поради

...
Дерматолози предупредиха пътуващите за риска от рак на кожата поради
Коментари Харесай

Честото летене със самолет може да причини рак на кожата

Дерматолози предизвестиха пътуващите за риска от рак на кожата заради честите самолетни полети. Думите на лекарите са представени от Newsweek.

Експерти споделиха, че в разгара на полета на самолета отрицателният резултат на слънчевата светлина върху кожата се усилва доста. Поради това изборът на място до прозореца може да бъде рисков за пасажерите.

Освен това лекарите прецизират, че ниската мокрота на въздуха в самолета води до дехидратация на кожата и вследствие на това до появяването на бръчки и инертност. В тази връзка пасажерите би трябвало да употребяват серуми с хиалуронова киселина, овлажняващи маски и слънцезащитни артикули по време на полета, заключават специалистите.

По-рано някогашна стюардеса, която е работила на интернационалните полети, уточни ефикасни способи да направи дългия полет комфортен в аероплан и разкри главните неточности на пасажерите по време на полети на дълги дистанции. Тя означи, че не би трябвало да се не помни какъв брой е значимо да се пие чиста вода, предаде vesti.bg.

Стюардесата акцентира, че сухият въздух и огромната надморска височина могат да доведат до дехидратация, което може да утежни признаците на джет лаг или да докара до други здравословни проблеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР