Депутатите ще гласуват окончателно промени в Закона за закрила на

...
Депутатите ще гласуват окончателно промени в Закона за закрила на
Коментари Харесай

Извънредният труд се увеличава от 150 до 300 часа годишно

Депутатите ще гласоподават дефинитивно промени в Закона за протекция на детето, които вкарват спомагателни ограничавания на използването на произведения за пушене, разнообразни от тютюневите.

Поправките в закона, импортирани партия "Воля ", са стимулирани от вредите, които продуктите, наподобяващи тютюневите с неразбираем генезис и субстанция, могат да нанесат върху подрастващите. Този вид артикули подтикват децата да ги употребяват в неумерени количества, като ги употребяват дълготрайно време без спиране, а това ускорява вредата върху живота и здравето им и поражда настройки, че пушенето е безопасен и прелестен табиет, показват още от партията на Веселин Марешки.

Депутатите ще прегледат дефинитивно и измененията в Кодекса на труда, съгласно които изключителният труд се усилва от 150 до 300 часа годишно. Разширява се и обсегът на еднодневните контракти. Предложението на Обединените патриоти планува 24 май да се отбелязва като Ден на Св. Св. Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР