Депутатите също са граждани, затова изискването за зелен сертификат при

...
Депутатите също са граждани, затова изискването за зелен сертификат при
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Депутатите също са граждани, зеленият сертификат“ да важи и за тях

Депутатите също са жители, по тази причина условието за " зелен документ " при работата им на закрито би трябвало да важи и за тях . Такава позиция изрази пред телевизия Bulgaria ON AIR юристът Димитър Делчев от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Депутатът е човек, той е жител, без значение дали се намира в мола, Народното събрание, учебно заведение. Изведнъж Народното събрание се разказва като някаква обетована земя, в която не би трябвало да има " зелен документ ". Това е двоен стандарт и би било неточност Народното събрание да даде и тази привилегия на народните представители. А към този миг решението е да няма решение. " - съобщи Делчев в предаването " Денят ON AIR ".
 Без документ в Народното събрание, най-малко към този момент
Без документ в Народното събрание, най-малко към този момент

Нинова: Това би затруднило работата на Народното събрание

Според него сега обстановката е " висяща ".

" Зелен документ " не се издава единствено против ваксина, той се издава против антитела, преболедуване на COVID-19. Толкова се разшириха опциите за издаване на " зелен документ ", че хората си вървят обикновено на работа и никой не се оплаква. Народните представители не би трябвало да имат себе си за богоизбрани . Привилегиите би трябвало една по една да се махнат. " - разяснява юристът.
 ГЕРБ слага въпроса за зеления документ в Народното събрание
ГЕРБ слага въпроса за зеления документ в Народното събрание

Правилата да се съблюдават в Народното събрание, както на всички места другаде в страната, желае Атанасова

Според него, вероятността да се сформира постоянно държавно управление е 99%.

" То ще е малко като един трен, който би трябвало да мине през изпочупени релси, а на някои места липсват такива. Другият проблем е, че вагоните могат да се разкачат в някакъв миг, защото съдружните сътрудници са доста разнообразни. Тях ги разделят освен идеологически разлики, само че и чисто личностни. " - уточни Делчев.

" Има два доста огромни казуса, които ще работят върху идващото държавно управление. Но това, което Кирил Петков и Асен Василев вършат, а точно да се сформира държавно управление - е вярно. Те би трябвало да бъдат поздравени за това, защото колкото по-бързо се сформира държавно управление, толкоз по-малък е шансът да се бият пукнатините на съдружните сътрудници. " - счита юристът.

Делчев напомни, че проблемите на хората се натрупат и се трансформират в планина, която скоро ще ни зарине.

" Всеки ще би трябвало да направи компромис , част от хората ще би трябвало да създадат компромис с политиките, които са си задали. Друга част с метода, по който виждат идващото държавно управление. Има логичност в настояването на Демократична България в министерствата да има разнородни представители. Новият кабинет няма да има храброст да влезе в корупционни схеми, тъй като времето няма да им разрешава. " - означи той.

По думите му, " Продължаваме промяната " и Българска социалистическа партия поемат отговорност на най-високо равнище, защото те влизат с водачите си.

" Г-н Борисов се е погрижил да постави много мини в тези министерства и те занапред ще стартират да гърмят. И в подобен миг дали някой няма да избере по-лесното - да се отдръпна. Трябва да се подписа съдружно съглашение, което е добре премислено и дава ясни гаранции, че никой няма да унищожи държавното управление в идващите 6 месеци. " - сподели още Делчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР