Депутатите ратифицираха две технически споразумения за обмен на услуги в

...
Депутатите ратифицираха две технически споразумения за обмен на услуги в
Коментари Харесай

Депутатите ратифицираха две технически споразумения

Депутатите ратифицираха две механически съглашения за продан на услуги в региона на военновъздушните и въоръжените сили.

Първото съглашение е сред Белгия, Франция, Германия, Италия, Нидерландия, Норвегия, Испания и Англия по отношение на взаимна поддръжка посредством продан на услуги в региона на въздушния превоз и действия на военновъздушните сили /ATARES/. Второто съглашение е сред Дания, Нидерландия, Норвегия и Англия по отношение на взаимна поддръжка посредством продан на услуги в региона на превоза по повърхността за обезпечаване на действия на въоръжените сили /SEOS/.

В отчета на Комисията по външна политика се показва, че предмет на техническите съглашения ATARES и SEOS е интернационалното съдействие за продан на услуги в региона на въздушния превоз и превоза по повърхността за обезпечаване на действия на въоръжените сили в границите на Център за съгласуваност на напредването "Европа " /МССЕ/.

Двете съглашения дават дефиниции, указват приложимостта и конкретизират процедурите по заявяване и правилата за обезщетения при продан на услуги в региона на превозването и напредването, отговорностите на участниците и разрешаването на зародили разногласия и други с ангажимента, че националните условия са с приоритет пред дейностите, обхванати от споразуменията. В клаузи на техническите съглашения се планува пораждане на финансови отговорности сред участниците при обмена на услуги в области на превозването и напредването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР