Полицията в Перник успя да издири изгубена чанта с 15

...
Полицията в Перник успя да издири изгубена чанта с 15
Коментари Харесай

Полицията в Перник издири изгубена чанта с 15 хил. лева

Полицията в Перник съумя да намери изгубена чанта с 15 хиляди лв. за по-малко от 48 часа, похвалиха се от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Установено е, че двама съпрузи дружно с щерка си и шурей си са гостували в Перник на празненство за изпращане на зрелостници. Семейството се занимавало с търговия, а парите в чантата били оборот от магазините им. Качвайки се в автомобила си след края на тържеството, четиримата откриват, че чантата я няма. Въпреки че колата не е била разрушена, те вземат решение че парите са откраднати и подават сигнал в полицията.

Веднага са подхванати оперативно-издирвателни дейности от криминалисти на Първо районно управление (на МВР), както и обзор на камерите за видеонаблюдение в града. Оказва се, че до момента в който се разхождали и снимали притежателите не запомнили чантата на една от пейките в региона към градския парк. По-късно жена я намерила и взела със себе си. Същата е открита и издирена, а чантата с парите е конфискувана и следва да бъде върната на притежателите им.

При намирането на чантата е установено, че липсва доста дребна част от парите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР