Депутатите от партия ГЕРБ “винаги сме подавали ръка на ПП

...
Депутатите от партия ГЕРБ “винаги сме подавали ръка на ПП
Коментари Харесай

ГЕРБ протяга ръка към Петков, Сачева каза предложението

Депутатите от партия ГЕРБ “винаги сме подавали ръка на Политическа партия по основни решения ”, съобщи пред НоваНюз националната представителка от ГЕРБ-СДС и някогашен министър на труда и обществената политика Деница Сачева. Тя уточни съответно войната в Украйна, проблема с Република Северна Македония и актуализацията на бюджета.

“Бюджетът беше повече бюджет на опозицията, в сравнение с държавно управление ”, съобщи Сачева. “Благодарение на него ще има помощи за бизнеса, ще има и обезщетения и нови ограничения за отопление ”, добави тя.

Деница Сачева разяснява и Плана за възобновяване и резистентност като сподели, че от общо 63 ограничения, свързани с него, са изпълнени едвам три, а една от тях - с помощта на ГЕРБ. “Приемане на Закона за поощряване на заетостта е признат с помощта на опозицията ”, сподели Сачева.

По-рано в събота водачът на ГЕРБ Бойко Борисов моли от Бургас за закон за 100% прилагане на природен газ, друг от съветския.

“Днес беше изработен този анонс от Бойко Борисов, тъй като бяха изказани опасения от Кирил Петков, че при едно служебно държавно управление ще се върнем още веднъж към зависимостта си от съветския газ ”, изясни Сачева.

Тя съобщи, че ГЕРБ ще поддържа подобен законопроект, в случай че той бъде препоръчан от Кирил Петков.

“Ние от години сме работили за диверсификацията на газа у нас и по тази причина продължаваме в тази посока и казахме през днешния ден, че ще дадем поддръжка, в случай че се даде подобен законопроект, който изисква продължаването на диверсификацията на газ в България и на прекратяването на зависимостта от съветски газ ”, сподели още Сачева и добави: “Топката е в полето на Кирил Петков! Нека той внесе подобен законопроект и ще получи нашата поддръжка ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР