Депутатите от ГЕРБ ще се регистрират на извънредно заседание на

...
Депутатите от ГЕРБ ще се регистрират на извънредно заседание на
Коментари Харесай

Борисов в парламента за мерките срещу вируса

Депутатите от ГЕРБ ще се записват на изключително съвещание на Народното събрание, плануваното за през днешния ден. То беше поискано от Българска социалистическа партия, с цел да бъде изслушан доклад на премиера Бойко Борисов за обстановката в страната и ограниченията, подхванати от държавното управление по време на изключителното състояние.

ВИЖ ОЩЕ: Нинова бори Борисов с 5 опорки

Искането е втори опит на Българска социалистическа партия да организира съвещанието, откакто предходната седмица депутатите от ГЕРБ не се записаха в зала и съвещанието пропадна заради липса на кворум.

ВИЖ ОЩЕ: ГЕРБ взема решение да пореже ли Нинова

„ Ние, които призоваваме в страната всеки ден хората да не се събират да създадем огнище на болестта в Народното събрание, което по-късно да се разнесе в цялата страна “, дефинира тогава Менда Стоянова. „ Не ГЕРБ взеха решение да не се записват. Борисов им подреди ”, атакува ръководещите соцлидерът Корнелия Нинова. „ Ако ме поканят - ще отида! Не са ли в карантина депутатите или те са извънземни и не важи за тях карантината? “, отговори й министър председателят Бойко Борисов.

Преди съвещанието ще се организира Коалиционен съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР