Депутатите от ГЕРБ поискаха в декларация оставката на народния представител

...
Депутатите от ГЕРБ поискаха в декларация оставката на народния представител
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП се карат в парламента за Иво Христов

Депутатите от ГЕРБ желаеха в декларация оставката на народния представител от Българска социалистическа партия Иво Христов поради негови думи в изявление за бТВ, в което назовава българското общество "инфантилно ".

Депутатът Тома Биков прикани Българска социалистическа партия да изрази позиция по случая: "Пасивната ви позиция след сходни изявления е симптоматична за метода ви на мислене. За вас неинфантилни и недебилни са единствено тези български жители, които са подготвени да ви припознаят като свое политическо посланичество. Това политическо надменност е една от аргументите към този момент повече от 10 години да не сте в положение да спечелите доверието на болшинството от българските жители ".

С настояването си парламентарната група на ГЕРБ се солидаризира с решението на младежката си организация, която през вчерашния ден настоя за оставката на социалиста.

От Българска социалистическа партия реагираха остро. От трибуната Драгомир Стойнев съобщи, че ръководещите нямат морално право да желаят оставката на Иво Христов и цитира думи на премиера Борисов: "Само, че когато си обкръжен от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се приказва истината и да се вършат промени, изтъквам министър-председателя Бойко Борисов. Кой ще се извини за тези думи? Как бихме реагирали, когато ръководителят на Народното събрание е елементарна кърджалийска гугутка. Как бихте реагирали на едно сходно...Това е казано от министър-председателя. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР