Депутатите на Възраждане, ИТН и БСП станаха паметници на глупостта.

...
Депутатите на Възраждане, ИТН и БСП станаха паметници на глупостта.
Коментари Харесай

Човек на Киро нахлу в ефир и стана страшно: Депутатите на „Възраждане”, ИТН и БСП работят за Путин!

Депутатите на „ Възраждане ”, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия станаха монументи на нелепостта. Парламентарната естрада беше блокирана. Това съобщи в „ Здравей, България ” депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев във връзка вчерашното напрежение в пленарната зала.
„ Гласувахме промяната, която предложи ПП-ДБ, с която да спрем корупцията при закупуването на медикаменти за онкоболните. 100 млн. лв. всяка година потъват. Помолих народните представители да припознаят тази идея. Вместо да седят на барикадата – да отидат по местата и да натиснат копчето ”, съобщи Сабрутев.
„ Те обаче избраха да се борят за Путин, а не за българските жители ”, добави депутатът от ПП-ДБ.
Сабрутев сподели още, че не са се присъединили във вчерашните „ циркове ” в Народно събрание, а са предпочели да седят в профил.
„ Видяхме, че се посегна и на квесторите, даже на дами. Нека се върнем на тематиката за „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия. Те също бяха в мелето. Когато ние гласуваме закон за публичното обезпечаване, където са пенсиите, Българска социалистическа партия ги нямаше в зала ”, съобщи Сабрутев.
Той разяснява и парите за общините, които са заложени в бюджета за идната година.
„ Идеята е да има бистрота. Какво виждахме досега? Зареждане на сметките на едно министерство с милиарди левове. След което това министерство по непрогледен метод, с мятане на пари от джипката, даваше на съответни общини. Сега имаме отмерено систематизиране на финансовия запас ”, съобщи Сабрутев.
Депутатът регистрира като заслуга на ПП-ДБ повишението на прага за регистрация по Данък добавена стойност.
„ Ето ви една съответна мярка, с която ние подкрепяме микро, дребните и междинни предприятия в България – гръбнакът на всяка една стопанска система. Относно корпоративния налог в размер на 15% – той визира единствено и само компании, които имат над 1,5 милиарда лв. оборот. Това е общ европейски налог ”, съобщи Сабрутев.
„ Предлагаме 5 млн. лв. безлихвен заем за надарени български деца, с ангажимента – в случай че се върнете в България и работите 5 или повече години, този заем се опрощава. За всички университети. Това е безлихвен заем, който покрива разноските за образование, в това число семестриални такси ”, акцентира още Сабрутев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР