Депутатите на Кирил Петков, Венко Сабрутев и Искрен Митев обвиниха

...
Депутатите на Кирил Петков, Венко Сабрутев и Искрен Митев обвиниха
Коментари Харесай

Хората на Киро: Румен Радев ни откдарна Коледа! „Възраждане“: Неблагодарни псета

Депутатите на Кирил Петков, Венко Сабрутев и Искрен Митев упрекнаха президента Румен Радев, че е откраднал Коледата на българите. Според групата на „ Продължаваме промяната “ единствения отговорен по тази причина хората да не могат да се купят медикаменти, дарове на децата и да си платят сметките за ток и парно е точно Румен Радев.

Президентът съгласно Политическа партия е отговорен, тъй като точно той е назначил служебният кабинет, той определял тяхната политика, а точно – отхвърли им да внесат бюджет в Народното събрание.

От Политическа партия оповестиха, че ще продължат битката си за своите 16 точки, повишение на приходи, пенсиите и 3% недостиг, без да подвигат налозите.

Стоян Таслаков от „ Възраждане “ напомни, че най-голямата виновност на Румен Радев е, че точно той е основал „ Продължаваме промяната “ и разгласи от трубаната: Храни куче да те лае.

„ Удобно е да се нападна служебното държавно управление в миг, когато то прави всичко допустимо, с цел да минизира резултатите от рецесиите, които завари в страната тази година. Почти всички политически партии призоваваха служебното държавно управление да не внася бюджет. Много бърза промяна след изборите и като се видя, че няма парламентарно обединяване, към това Народното събрание да излъчи посредством бюджета на страната да излъчи единна политика, доста бързо се запя друга ария “, съобщи служебният министър председател Гълъб Донев. Той напомни, че служебното държавно управление ще продължи да подсигурява спокойствието и сигурността на жителите.

„ Български жители вие няма да бъдете на студено и мрачно тази зима, тъй като служебното държавно управление понижи търговете за природен газ. А заварихме галопиращи цени за покупко-продажби, които нямаше по какъв начин да бъдат проследени по какъв начин са подписани “, напомни Донев.

Той добави, че обвиняванията, че служебното държавно управление не прави нищо са безпочвени и цели популизъм в миг, когато би трябвало да се сформира болшинство и постоянно държавно управление, което посредством бюджета да покаже кои са политиките, които ще следва.

„ Служебното държавно управление завари голям брой от рецесии, които позволява. Аз не мога да си разреша лукса от най-високата естрада на страната да чувам какво не е направило служебното държавно управление и да бъде упреквано в неща, които би трябвало да реши за три месеца, за рецесиите, които бяха основани преди този момент “, съобщи Донев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР