Депутатът Явор Божанков, станал независим, излезе с интересен пост във

...
Депутатът Явор Божанков, станал независим, излезе с интересен пост във
Коментари Харесай

Нокаут! Как Божанков срина БСП и Русия

Депутатът Явор Божанков, станал самостоятелен, излезе с забавен пост във фейсбук.

" На посещаване съм в Сърбия. Срещите ми стартират след два часа и в същото време виждам нашия парламент.Копейката мина всевъзможни граници.Каза, че Украйна водела война с народа си. И всичките съветски опорки в няколко минути. Иска автономност за българите. Говори за фашисти.
-->
Насреща:ДПС са либерали и би трябвало да реагират на брутална тирада на омразата.

Българска социалистическа партия мълчат на тематика фашизъм, евентуално тъй като би трябвало да признаят, че нахлуване над непозната страна с етнически претекст е чист фашизъм а Путин е покрай Хитлер.

ГЕРБ са супер ПРО-Украйна само че с Възраждане не се занимават.ДБ дават отпор. Политическа партия не ги чух. Възход не зная тялом и духом дали са там.Това е за прокурор. Но да не губим време с мечти.

Съпротивителните сили на нашето общество са слаби и това е обезпокоително.Има и положителни вести:Русия е жертва на личната си агитация. А локалните копейки ще катастрофират.

-Тезата, че Русия освобождава Украйна от нацисти а Украйна води война със личния си народ завършва. Русия 9 месеца губи войната. Защото украинците се борят, като лъвове за земята си. Руската инвазия дефинитивно оформи тяхната еднаквост и цивилизационен избор.

-Тезата, че Русия е втората войска в света, а Русия е софтуерен водач във военната промишленост също спихна. Русия не е водач в нищо. Изкуствен разсъдък, автоиндустрия, електроника и високи технологии - всичко идва от Запада. Няма по какъв начин софтуерно изостанала и корумпирана страна да компенсира това с агитация.

Руските канали за подправени вести разгласяват страховити предизвестия против Запада. Трябва да си кръговиден глупак да приемеш, че Русия е големина на фона на Запада.

Западният свят е вярната, мощната и сполучливата страна. Това е реалност.

Днес имаме Европа, която е научила урока си с Хитлер. И добре знае, че в случай че разреши на един деспот да завладява суверенна страна “за да има успокоение ” обрича целия континент на война. Ще последват Литва, Латвия, Естония, Полша и т.н.Руската експанзия не пропука НАТО. Обедини ни. И докара до разширение на алинса.

Живеем добре без съветски газ. Ще живеем без съветско нуклеарно гориво също. Скоро ще живеем свободни от пагубното им въздействие и скапаната им агитация.

Разбирам хората, които исторически са признателни и се усещат свързани с Русия. С тях не трябва да се конфронтираме. А да приказваме. Това няма общо с днешния режим и неговите безобразия. Ако някой води война със личния си народ - това е Русия.

За тези, които ще кажат - отиде Явор в Щатите и му вградиха чип зад слепоочието. Приятели. Преди това бях в Москва. Бях в Киев дни преди войната. Говоря с сътрудници от доста европейски парламенти. В момента съм в Сърбия с сътрудници от няколко страни. Ако нещо ме е направило уверен европеец, то е престоят ми в Москва.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР