Депутатът от Възраждане“ Ангел Георгиев публикува клип в социалната мрежа

...
Депутатът от Възраждане“ Ангел Георгиев публикува клип в социалната мрежа
Коментари Харесай

Стана страшно! Митничари биха народен представител от „Възраждане” на границата с РСМ

Депутатът от „ Възраждане “ Ангел Георгиев разгласява клип в обществената мрежа „ Facebook “, на който се вижда, че се намира на границата сред България и Република Северна Македония. На видеото се вижда голяма опашка от коли, които желаят да влязат в Северна Македония, а от виковете на нашите сънародници наподобява, че чиновниците на реда в съседката ни съзнателно бавят процеса за прекосяване на границата, предава Tribune.bg.

„ Имаме забележки да не снимаме, тъй като в тоталитарните страни не може да се снима, това става единствено в демократичните страни. Ето там има един автомобил, който към този момент половин час го претърсват. Този автомобил е предлог да се забавят всички коли. Пропускателния пункт е тотално блокиран ”, декларира Ангел Георгиев. По думите му към сегашния миг РСМ надалеч не се е реформирала, с цел да влезе в Европейския съюз.

След като Георгиев отива да изиска пояснение от граничните служби за какво претърсват българите на фрагментите се вижда по какъв начин той бива ударен от органите на реда.

Десетки българи желаят да влязат в съседката ни и да пътуват до Скопие, където да отдадат респект към Гоце Делчев. Днес означаваме 151 години от рождението на великия бунтовник.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР