Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев го е закъсал сериозно със

...
Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев го е закъсал сериозно със
Коментари Харесай

Голяма драма с легендарен наш актьор. Колегите му в театъра са много притеснени

Големият български артист Йосиф Сърчаджиев го е закъсал съществено със здравето, а проблемите му се обострили напълно след загубата на брачната половинка му Райна, която си отиде от този свят единствено преди два месеца, написа „ Галерия “.
Сърчаджиев понесъл загубата й доста тежко, а това, което му се случило малко по-късно, е повече от притеснително и сигурно ще провокира много промени в живота му. Колегите му в театъра са доста обезпокоени!
Напоследък се движел с патерица, като очевидно не бил в кондиция.
На 2 май Йосиф Сърчаджиев става на 79 години, само че преди 20 – през 2004-та, едвам оживя след тежък инсулт. Трябваха му няколко години, с цел да се възвърне. Днес артистът мъчно се оправя с семейството. За рождения му ден най-вече да дойдат щерка му Ана и нейният полубрат Пролетсин. Съпругата му беше единствената му опора и тя полагаше големи старания след инсулта му.
Бракът му с Райна оцелява и след близо 8-годишната му извънбрачна връзка с актрисата Пепа Николова. Плод на тази връзка е щерка им Александра.
От години се разяснява, че Райна не му е разрешавала да поддържа връзка с Александра и с майка й Пепа. А самият Сърчаджиев постоянно е казвал, че сърцето му принадлежи на Райна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР