Повече от две години страните по света работят заедно за

...
Повече от две години страните по света работят заедно за
Коментари Харесай

На фона на глобалната поляризация споразумението за пандемията насърчава сътрудничеството

Повече от две години страните по света работят дружно за една историческа цел и цел на поколенията – да подсигуряваме, че сме по-добре готови за идната пандемия, като извлечем поучения от опустошаване, породено от COVID-19.

Във време, когато споровете, политиката и стопанската система провокираха опустошение, раздори и разделяне, суверенните държавни управления откриха метод да работят взаимно, с цел да изковат ново световно съглашение за отбрана на света от неизбежни бъдещи пандемични изключителни обстановки.

Това значимо изпитание, ръководено от стотици договарящи, натоварени от над 190 народи, беше стартирано в средата на най-опустошителното събитие в нашия живот.

Въз основа на формалните преброявания COVID-19 е предизвикал гибелта на повече от 7 милиона души. Но действителният брой на смъртните случаи евентуално е доста по-висок. Пандемията от ковид също изтри милиарди, в случай че не и трилиони, от международната стопанска система. Социални катаклизми – от загуба на работа до затваряне на учебни заведения...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР