Въпреки че е една от най-разпознаваемите жени на планетата, добре

...
Въпреки че е една от най-разпознаваемите жени на планетата, добре
Коментари Харесай

Анджелина Джоли използва това лечение за коса за £3, за да помогне на косата си да стане по-дълга

Въпреки че е една от най-разпознаваемите дами на планетата, добре прочут факт е, че Анджелина Джоли е изключително персонална, когато става въпрос за откриване на информация за нейния всекидневен живот. Актрисата рядко дава изявленията, което значи, че възможностите да разберете някакви фрагменти за рутината й за хубост са минимални.

Ето за какво, когато открием нещо, което тя употребява и обича, ние сме повече от щастливи да го видим, изключително когато идва с доста рационална цена. Докато снимаше Maleficent, актрисата беше известна с това, че употребява сашето Hask Argan Oil From Morocco Repairing Deep Conditioner Sachet, с цел да й помогне да се оправи с проблемите си с растежа на косата.

Още през 2020 година на премиите на Гилдията на гримьорите и фризьорите нейният коафьор Maleficent, Одри Фътърман, разкри, че е употребила ултрадостъпното лекуване за коса на A-lister и резултатите от него толкоз впечатлиха Анджелина доста, че тя продължи да го употребява вкъщи. Според, Одри сподели: „ Тя не мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР