ВАШИНГТОН (AP) — Надпреварата за Белия дом оглавява гласуването във

...
ВАШИНГТОН (AP) — Надпреварата за Белия дом оглавява гласуването във
Коментари Харесай

Бележки за решението на AP: Какво да очакваме в първичните избори за президент и щат в Индиана

ВАШИНГТОН (AP) — Надпреварата за Белия дом оглавява гласуването във вторник на първичните избори за президент и щата в Индиана, само че гласоподавателите също ще би трябвало да се оправят с по-конкурентни надпревари за губернатор, Конгрес и щатски законодателен орган.

Президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп към този момент имат задоволително делегати, с цел да обезпечат номинациите на съответните си партии за президент, и двамата са спечелили съвсем всички първоначални избори и събрания с големи преднини. Въпреки това хипотетичните претенденти се сблъскаха с продължаващи протестни гласове в последните надпревари, които няма да трансформират първичните им акции, само че повдигнаха въпроси по отношение на недоволството на гласоподавателите, наближаващи общите избори през ноември.

Байдън е единствената алтернатива в първичните избори на Демократическата партия, тъй че гласоподавателите в Индиана няма да могат да гласоподават за различен претендент или за „ самостоятелен “. На първичните избори в Пенсилвания предходната седмиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР