Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта,

...
Депутатът от „Продължаваме промяната“ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Хазарта към депутатите: Предупрежденията на вашите началници ме убедиха да подкрепя ПП

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, съобщи от парламентарната естрада за какво ще поддържа кабинета „ Петков “ по време на полемиките.

„ Когато получих покана да се причисля към този план от господин Кирил Петков, аз бях впечатлен от неговата биография, само че не можах да допускам в триумфа. Познавам вашите началници, спонсори, взех решение да попитам тях – що за хора са Кирил и Асен, за какво не би трябвало да им имам вяра “, сподели депутатът.

Снимка: Ладислав Цветков

По думите му не получил информация по този въпрос, само че получил предизвестие, че в случай че продължи да поддържа двамата водачи на „ Продължаваме промяната “ – ще загуби най-ценното нещо, което има.

„ Иска ми се хората, създатели на концепцията, да получат това обръщение, да знаят, че това беше най-силната мотивация да заявя, че моето място е тук, в този тим. Аз имам вяра в него и съм уверен, че той ще работи за България. Аз съм естествен човек и постоянно изпитвам боязън. Веднъж Асен Василев ми сподели: „ Има неща в този живот, които са по-важни от страха “, уточни Петров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР