Депутатът от Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Ивайло Мирчев

...
Депутатът от Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) Ивайло Мирчев
Коментари Харесай

Мирчев попиля ,,Възраждане“: Крият се зад имунитетите си! Прокуратурата да си свърши работата

Депутатът от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Ивайло Мирчев прикани прокуратурата да „ си свърши работата “ във връзка колажа със Соломон Паси, обкръжен от нацисти, водещи го в газова камера.
На 14 юли в Телеграм канал на „ Възраждане “ се появява колаж на някогашния външен министър Соломон Паси, изобразен в раирани облекла, воден принудително нанякъде от есесовци, чийто надпис гласи: „ Ако не искаш от съветския газ, ела да ти пуснем нашия “.
„ Наглостта на “ВъZраждане ” в отговор на декларацията от “Шалом ” след антисемитския колаж демонстрира, че скрити зад депутатския си имунитет едни хора считат, че могат да сеят ненавист и да възраждат безнаказано една незаконна идеология. Ред е на прокуратурата да си свърши работата, с цел да не се окаже, че имаме не просто “ВъZраждане ”, а възобновление на антисемитизма “, прикани през днешния ден Ивайло Мирчев в обява на профила си във Facebook.
Според него, с цел да се стигне до това българска партия да допусне антисемитски колаж в обществените мрежи, институциите в България са „ спали с години “, до момента в който разнообразни прояви на непоносимост необезпокоявано са набирали скорост.
„ Не става дума просто за картинка в Телеграм. Антисемитизмът е неприемлив за депутати в парламент на демократична европейска страна. Всяка демонстрация на антисемитска идеология би трябвало да бъде посрещана с безспорна непоносимост, както от институциите, по този начин и от обществото ни “, написа Ивайло Мирчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР