Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов отправи остри думи

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов отправи остри думи
Коментари Харесай

Скандал в Панорама! Бойко Василев и Балабанов на нож

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов насочи остри думи по отношение на ръководещата коалиция. Той бе запитан от водещия на " Панорама " Бойко Василев дали е благополучен, откакто мина вота на съмнение.

" Аз съм благополучен човек по принцип. Щастлив съм поради фамилията си, поради приятелите и поради сътрудниците, с които работим всеки ден. И в действителност през днешния ден съм още по-щастлив, тъй като видяхме, че сме постъпили вярно преди две седмици, когато " ИТН " изрази персоналния си избор на съмнение към тази уродлива форма на коалиция, защото през днешния ден за жалост Народното събрание, нарушавайки конституцията на България, подсигурява възможността  да не се отбрани българския народен интерес ", сподели Балабанов.

" Проблемът е обвързван с лъжата. Лъжата ние я изобличихме още преди три месеца, когато излязохме в общественото пространство и казахме, че министър председателят води двойнствена политика по тематиката със Северна Македония. България имаше българска позиция, изразена още от 44-ия парламент. Тя бе доказана и през януари.

Тя е обвързвана с избрани условия, които Македония трябваше да извърши безапелационно преди да бъде вдигнато ветото. Какво се случи през днешния ден. Всъщност и Макрон сподели, че от самото начало сподели, че е оказал напън против България. Френското предложение споделя, че е хубаво да се разберем, че ще стартираме договаряния с Македония, а някъде след това ще подсигуряваме правата на българите ", отговори Балабанов. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР