Депутатът от Има такъв народ Любомир Каримански ще сезира председателя

...
Депутатът от Има такъв народ Любомир Каримански ще сезира председателя
Коментари Харесай

Тежък скандал. Каримански с мощна атака по ПП

Депутатът от " ИТН " Любомир Каримански ще сезира ръководителя на Народното събрание Никола Минчев за бламиране на ръководената от него комисия по бюджет и финанси.

Каримански и заместник-председателят на комисията Венко Сабрутев от " Продължаваме промяната " влязоха в изострен разговор, а повода беше отсъствието на Искрен Митев - различен народен представител от " Продължаваме промяната ", който обаче се е разписал в присъствения протокол.

Обяснението за отсъствието му беше, че съвещанието е изключително и е закъсняло, а самият народен представител е бил в авансово оповестения час, само че по-късно се е наложило да отиде на съвещание на друга комисия.

Каримански разгласи, че няма да признае подписа в протокола.Любомир Каримански беше отритнат като претендент за шеф на Българска народна банка, като остана единствената номинация, откакто Андрей Гюров от " Продължаваме промяната " отдръпна своята.

След неуспеха на процедурата Каримански атакува остро вицепремиера и министър на финансите Асен Василев. Именно съвещание за блиц надзор на Василев в отрасловата комисия, управлявана от Каримански, се провали поради липса на кворум.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР