Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов напуска парламентарната група на партията.

...
Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов напуска парламентарната група на партията.
Коментари Харесай

Скандал в ГЕРБ. Депутат напусна, става независим

Депутатът от ГЕРБ Владислав Николов напуща парламентарната група на партията. Той става самостоятелен, заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева. Така групата на ГЕРБ към този момент се състои от 94 –ма парламентаристи.

Владислав Николов бе определен от листата на Политическа партия ГЕРБ В 15-ти Многомандатен изборен регион - Плевен на парламентарните избори през 2017 г.Николов е член на комисията по труда и обществената политика, тази по правата на индивида и жалбите на жителите, антикорупционната комисия, както и бюджетната.

Николов стимулира решението си с пост във фейсбук, в който твърди, че в партията му към този момент няма силата, с която почнали да работят.

" Прекратих участието си в Политическа партия ГЕРБ и подадох заявление за овакантяване на парламентарната група на партията, тъй като не намирам същата сила, с която в миналото започнахме да работим. Партията за мен в никакъв случай не е била абревиатура, а идея, концепция и хора! Благодаря на всички, с които работехме дружно през годините! ", написа Николов на профила си във Facebook.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР