Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров хвана резачката, за да изпълни

...
Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров хвана резачката, за да изпълни
Коментари Харесай

Цяла София говори за депутат от ГЕРБ, на когото му писна от некадърността на Терзиев! Хвана резачката и…

Депутатът от ГЕРБ Даниел Александров хвана резачката, с цел да извърши свое заричане към възрастните хора в Дом „ Дълголетие “ в столичния кв. „ Дървеница ”.
При предходното си посещаване в националният представител е схванал от шефът на дома госпожа Снежана Филипова за неналичието на къщурка за техния домакински любим и за паднали рискови дървета поради нанесените вреди след първия сняг през ноември предходната година.
Ръководството на дома неколкократно е алармирал за рисковите дървета на районната общинска администрация и виновните институции, само че два месеца по-късно никой не е взел ограничения за премахването на рисковите клони. Затова взех решение аз да поема самодейността и да свърша работата на районния кмет като отрежа дърветата, застрашаващи живота и здравето на възрастните хора в Дома “, написа в профила си във Facebook Даниел Александров.
Той е извършил и другото си заричане като е обезпечил нова къщурка на кучето, тъй като остарялата е била смачкана от паднало дърво. „ Ще продължа да поставям старания за този дом, с цел да бъде още по-приветлив за жителите му “, даде обещание младият народен представител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР