Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов отправи апел към властите във

...
Депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов отправи апел към властите във
Коментари Харесай

Ибрямов: Търговище е във виолетова зона. Какво правим?

Депутатът от Движение за права и свободи Джейхан Ибрямов насочи зов към управляващите по отношение на трагичното повишаване на болестта от делта вируса в Търговище. Ето какво написа той във Facebook.

" Търговище е във #виолетовата зона на болест. Господин министър председател, господин министър на опазването на здравето, какво вършим?

Преди една седмица насочих запитване към служебния министър-председател, на другия ден, дружно със здравния министър изтичаха при президента да показват спешен проект за справяне с четвъртата вълна на #ковид рецесията. И все пак НИЩО. Не виждам да има съвещание на #кризисния регионален щаб в #Търговище и по тази причина запитвам, КАКВО ПРАВИМ?

Капацитетът на леглата в лечебните заведения се запълва, медицинския личен състав е непълен. Питам, за какво не се започнаха дейности за мобилна имунизация на популацията?През цялата предизборна акция не стопирах да увещавам хората да се имунизират, доста от тях отговаряха, че в случай че пристигна екип на място, ще се имунизират.

Призовавам министър Кацаров да посети в Търговище и да предприеме дейности за ограничение на разпространяването на вируса. Призовавам регионалния шеф също да предприеме незабавни ограничения против разпространяването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР