Депутатът Иво Атанасов от партията на Слави Трифонов Има такъв

...
Депутатът Иво Атанасов от партията на Слави Трифонов Има такъв
Коментари Харесай

Депутат на Слави нападна Христо Иванов за думите г-н началник

Депутатът Иво Атанасов от партията на Слави Трифонов " ИТН " (ИТН) изиска оставката на Христо Иванов като ръководител на краткотрайната анкетна комисия за промени в Конституцията.

“Имам вътрешно чувство, че човек, който е взел участие в държавното управление на Бойко Борисов и не е съумял да направи конституционни промени, който му е казвал " господин шеф " и е правил чупки в кръста, може да извърши функционалностите в комисията за промени в Конституцията ", съобщи Атанасов. Затова преди тези светли празници ще бъда спокоен и преклонен, ще желая оставката на Христо Иванов, изясни националният представител.

Има Такъв Народ ще внесат предложение за закриване на Комисията по конституционни промени и за вдишване на функционалностите й от правната комисия, която се оглавява от " Продължаваме промяната ".

В своя отбрана Христо Иванов сподели, че на 2 май ще има съдружен съвет и той ще се произнесе по проблема с желаната оставка. Иванов обаче не изясни за какво би трябвало да се чака до въпросната дата.

" Аз с удоволствие ще ви връча оставката си. Както споделих и преди, пробвах да намеря метод да осъществим истинският план на тази комисия. В нея би трябвало да се включат и представители на опозицията, с цел да може тя да е неутрално място за разговор. Политическите органи на обединението би трябвало да решат дали има потребност от такива опити. Иначе аз ще бъда доста удовлетворен Има Такъв Народ да закрие комисията ", сподели съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР