Депутатът и бивш здравен министър от ГЕРБ Костадин Ангелов направи

...
Депутатът и бивш здравен министър от ГЕРБ Костадин Ангелов направи
Коментари Харесай

Костадин Ангелов втрещи Мира Иванова от Нова с твърдение за мафиотски фамилии в ПП

Депутатът и някогашен здравен министър от ГЕРБ Костадин Ангелов направи забавен коментар, който безусловно втрещи водещите на Нова телевизия. Той гостува в студиото на утринния блок, с цел да съобщи позицията на партията, че държавното управление би трябвало да падне и да се пристъпи към нови избори. Ангелов трябваше да отговори на въпрос за какво ГЕРБ са оставили мафията да ръководи Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кап. Андреево ”, както настояват ръководещите. Той обаче реши да заобиколи отговора.

„ Характерно за мафията е, че в нея има семейства. Вижте фамилия Лорер – той е министър на нововъведенията, а жена му е началник на кабинета на министерството на финансите. Мирослав Иванов е ръководител на Народното събрание, а годеницита му Лена Бориславова е представител на премиера ”, съобщи Ангелов.

„ Извинявайте, но това ли е мафията?! ”, попита с неразбиране водещата Мира Иванова, като акцентира,че става въпрос на административни държавни постове, които са оптимално обществени.

„ Ако по наше време се беше случило нещо сходно, от заран до вечер щяхте да се занимавате с това ”, отвърна Костадин Ангелов. Водещите трябваше да прекратят диалога заради липса на време, по тази причина по този начин и представителят на ГЕРБ не сподели нищо по тематиката „ Кап. Андреево ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР