Депутат скочи на полицията заради протест.Очакваме главният прокурор да подаде

...
Депутат скочи на полицията заради протест.Очакваме главният прокурор да подаде
Коментари Харесай

Депутат от ПП за протеста на полицаите: Излизат да вдигат шум

Депутат скочи на полицията поради митинг.

Очакваме основният прокурор да подаде оставката си и да изберем идващ. Г-н Гешев пази статуквото, а не се пробва да донесе справедливостта, която всички желаеме. Това съобщи Николай Ангов от " Продължаваме промяната ", член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред, в студиото на утринния блок на NOVA.

По думите му Министерство на вътрешните работи работи по информация за включването на престъпен контингент в митингите: “Те не могат да кажат за какво стачкуват. Излизат да подвигат звук ”. Ангов удостовери, че се чака 9 млн. лева за карти за фитнес за служителите на реда с наднормено тегло: “Има много чиновници с наднормено тегло, които са получили документ от ТЕЛК за неработоспособност. Те не подлежат на физически тест. Трябва да премахнем това ”.

Относно промяната в Министерство на вътрешните работи съобщи: “Намаляването на фрагментите и повишението на мотивацията на останалите е една от стъпките, които се подхващат ”. Очаква се редуциране с 15%, което се равнява на към 30 000 фрагменти, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР