Депеш мод благодариха на феновете си за любовта им към

...
Депеш мод благодариха на феновете си за любовта им към
Коментари Харесай

Депеш Мод разкри как е починал Анди Флетчър

" Депеш мод " благодариха на почитателите си за любовта им към умрелия преди месец Анди Флетчър. В пост в обществената мрежа Фейсбук Мартин и Дейв написаха писмо до феновете на групата, в което им благодарят за любовта, която демонстрират към сътрудника им, предава Нова тв:

„ Искахме да отделим малко време и да благодарим за излиянието на обич към Анди, което видяхме от всички вас през последните няколко седмици. Невероятно е да видиш всичките тези фотоси, да прочетеш думите и да видиш какъв брой доста означаваше Анди за всички вас. Както можете да си визиите, това бяха меко казано странни, тъжни, дезориентиращи няколко седмици за нас. Но ние видяхме и усетихме цялата ви обич и поддръжка и знаем, че фамилията на Анди също ги усеща.

Преди няколко седмици получихме резултата от медицинските експертизи, който фамилията на Анди ни помоли да споделим с вас в този момент. Той претърпя скъсване на аортата, до момента в който си беше вкъщи на 26 май. Така че, макар че беше прекомерно рано, той си отиде от естествена гибел и без дълготрайно страдалчество ”, пишат от " Депеш мод ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР