Денят трябва да се прекара във възможно най-спокойна обстановка, без

...
Денят трябва да се прекара във възможно най-спокойна обстановка, без
Коментари Харесай

Везните да обърнат внимание на себе си, Водолеите ще постигнат повече от обикновено

Денят би трябвало да се прекара във допустимо най-спокойна конюнктура, без да предприемате нещо изключително значимо.

Овен – Напоследък доста обичате да усложнявате нещата и през днешния ден ще е превъзходен ден да опростите малко живота си. Дори на моменти да си мислите, че не ви е до секс, през днешния ден ще изпитате висшо наслаждение в леглото.

Телец – Ако в последно време работата ви е била повече в тежест, в сравнение с наслаждение, помислете за някаква смяна. Бъдете упорити и безапелационни, вярвайте в себе си и опциите си, с цел да ви повярват и другите.

Близнаци – Ако ви мъчи по-деликатен фамилен проблем, някой извън може да ви подскаже решение, за което не бихте се сетили сами. Може да имате проблеми главно с вярното пояснение на реакциите на колегата.

 дневен хороскоп

Рак – По-старите проблеми в връзките на двойките пораждат нови неприятни полемики и диалози. Възможно е да получите неоснователни упреци. Стремете се към повече изясненост в общуването с околните.

Лъв – Мислите ви бързо ще се насочат към разнообразни ежедневни проблеми, тъй че ще ви е мъчно да се отпуснете. Да останеш положителен от време на време е мъчно, изключително когато в близост има отрицателни хора. Действията ви ще бъдат водени от страстите.

Дева – Всичко ще бъде наред, тъй че пробвайте се да се отпуснете най-малко малко през днешния ден. Притесненията ви за пари скоро ще отшумят заради нови благоприятни условия, които ще дойдат. Днес ще стигнете до нови прозрения по прочувствени въпроси.

 дневен хороскоп

Везни – Откъснете се от ежедневните отговорности, които лишават цялото ви време и се насладете повече на този потребен за вас ден във всяко отношение! Опитайте се да се концентрирайте колкото е допустимо повече върху себе си. 

Скорпион –Не налагайте желанията си на другите, защото това единствено ще провокира търкания и разногласия. Отделете малко време за себе си, отдръпнете се от сантименталните контакти и просто се насладете на самотата. Така сигурно ще се отпуснете.

Стрелец – Днешният ден ще бъде отдаден на решение на избрани въпроси, свързани със фамилията. Трябва да бъдете малко по-открити с околните си, в случай че желаете проблемите да бъдат решени, в противоположен случай рискувате да се появят още веднъж.

 дневен хороскоп

Козирог – Днес можете да прекарате спокойни, приятни моменти с обичания човек и да имате единствено дребни грижи към него. Имате потребност от релаксация и успокоение, тъй че се справяйте добре и си почивайте както би трябвало.

Водолей – Денят е добър за взимане на въодушевени решения за вашето семейство и за разрешаване на деликатни обстановки. Ако ласкаете малко повече половинката си, ще постигнете даже повече от нормално.

Риби – Интуицията ще ви помогне да се отървете в точния момент от хора, които могат да усложнят деня ви ненужно. Не оставяйте нещата неконтролирани. Няма да позволявате на другите да диктуват в каква посока да поемете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР