Денят трябва да е пълен с разнообразни събития, но не

...
Денят трябва да е пълен с разнообразни събития, но не
Коментари Харесай

Близнаци, днес късметът е с вас. Романтични изненади очакват Девите

Денят би трябвало да е цялостен с разнородни събития, само че не съществени, а лесни, радостни, свързани с близки хора, занимания и удоволствия.

Овен – Използвайте рационално времето и силата си, без значение какво вършиме. Забравете за празните чатове и безцелните действия, бъдете оптимално продуктивни. Завършете работната си седмица като първенци.

Телец – Вие знаете по-добре от всеки различен, че отрицателните мисли нанасят доста вреди и лимитират фантазиите ни; тъй че пробвайте да мислите позитивно и ще видите по какъв начин шансът ще ви съпровожда във всичко, което вършиме.

Близнаци – С това положително и обилно отношение, което имате, шансът ще е покрай вас. Днес може да се случи нещо, което да даде позитивна смяна на живота ви и да ви накара да виждате ясно доста неща, които не сте разбирали до момента.

Рак – Трябва да се обкръжите с положителни хора, които могат да ви предадат възторг и обръщайте повече внимание на вашето здраве, което може да бъде ненапълно отслабено. Останете отворени към другите разновидности, които се появяват пред вас.

Лъв – Хората към вас ще бъдат по-непредсказуеми в дейностите си от нормално. Няма да обръщате никакво внимание на днешните на практика и административни ограничавания. Наистина не е денят да се пробвате да работите.

Дева – Отношенията, които стартират като настоятелен, с времето могат да придобият другарски темперамент. Първата половина на деня дава обещание сполучливи преговори; втората дава приятни изненади, в това число сантиментални.

Везни – Звездите поучават да не поемате каузи, в които се съмнявате и да не слушате непознатите препоръки. Не се чувствайте отговорни, в случай че не можете да обхванете всичко, което бихте желали. Стойте надалеч от отрицателни хора, които ви изпълват с скептицизъм.

Скорпион – Този ден можете да се срещнете още веднъж с хора, които обичате доста и не сте виждали от дълго време. Спокойствието ви ще направи чудеса и ще постави завършек на споровете. Сега е моментът да укрепите близостта във връзката си.

Стрелец – Огромната потребност от дейности ви кара да вземате прибързани решения. Бъдете справедливи в избора си. Трябва да се оттеглите на безшумно и провинциално място за уикенда, с цел да намалите психическото напрежение. Отделете си малко време за себе си.

Козирог – Днес ще имате шанса да разрешите всевъзможни проблеми във връзката си. Грижете се за себе си и външния си тип, излизайте с другари и кой знае? Може даже да срещнете любовта на живота си!

Водолей – Отделете време да помислите преди да действате този петък и не забравяйте, че компромисът не значи, че сте слаби по темперамент. Напротив, ще придобиете същинската си самонадеяност... и благодарността на другите!

Риби – Днес е по-добре да решавате единствено рутинни задания. Не предприемайте нищо ново. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си - точно то ще изисква най-вече внимание и грижи от вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР