Денят предразполага към отнесеност и витаене в облаците. Възможно е

...
Денят предразполага към отнесеност и витаене в облаците. Възможно е
Коментари Харесай

Хороскоп: Хармоничен ден за рибите, лъвът среща близки приятели

Денят подготвя към отнесеност и витаене в облаците. Възможно е някои условия да се окажат неразбираеми за вас. За решение на значимите въпроси ще ви помогне засилената вътрешен глас през днешния ден, само че се пазете от измами, изключително в случай че сте дама. Не бързайте да взимате значими и съдбоносни решения. За мнозина психическото положение ще се окаже трудно, защото може да изпитат потиснатост, меланхолия. Стремете се към неща и хора, които могат да подобрят настроението ви. Покажете обич и добрина към всичко живо – хора, животни, растения. Не би трябвало да се нарушава хармонията на света със разногласия и разправии. Добре е да се помирите с тези, с които сте скарани. Внимавайте да не счупите нещо и да не се порежете. Според поверието на деня, не е хубаво да видите кръв. 

Овен

Хубав и спокоен ден, без съществени трудности. Информацията, която получавате, даже да е от надеждни източници, е добре въпреки всичко да се ревизира. Смело и уверено направлявайте силата си за реализиране на проектите и делата ви във всевъзможен аспект.

Телец

Постарайте се да съберете мислите си и да се концентрирате върху това, което вършиме. Може да изпаднете в неуместна обстановка. Не обещавайте неща, които не можете да извършите. Добрите ви планове не подсигуряват, че е по опциите ви.

Близнаци

Старайте се да бъдете умерени в условията си към обичания човек. Покажете, че доброжелателността и вниманието значат повече от всичко друго за вас. Понякога е мъчно да примирите другите ползи, само че в името на взаимното благополучие всичко е допустимо.

Рак

Днешният ден няма да е елементарен за сензитивните и уязвими хора, както и за тези, които са доста загрижени за мнението на другите. Старайте се да приемате нещата от живота по-философски.

Лъв

Действате доста внимателно и се стремите да избягвате рисковете в настоятелен и/или финансов проект. Ще би трябвало обаче да се изправите пред някои провокации, които не са по ваш усет. Ще се радвате на срещи с близки другари.

Дева

Искате повече внимание и отстъпки от вероятното, тъй че сътрудникът ви по тази причина може да наподобява намусен. Избягвайте да провокирате търпението му, защото можете да съжалявате после  за някои изречени думи или прибързани дейности. Бъдете по-търпеливи.

Везни

Вашият възторг и горделивост могат да бъдат интерпретирани по разнообразни способи от близките и това да докара до комплициране. Вашият сътрудник от време на време с държанието си предизвиква възприятието на прочувствена неустановеност във вас.

Скорпион

Вие сте във фаза на прочувствен напредък. Излъчвате позитивна сила и оказвате подтикващ резултат върху близките. Ако ви преследват неразрешени проблеми, възползвайте се в този момент да намерите нов метод за излизане от тази обстановка.

Стрелец

Избягвайте да се претоварвате с повече работа. Не забравяйте, че запасите на тялото не са безкрайни, тъй че намалете темпа или в случай че можете да си позволите повече отмора. Повече разчитайте на логиката, в сравнение с интуицията.

Козирог

Хвърляте много старания, с цел да постигнете позитивни резултати, само че могат да се появят обстановки, които да нарушат вашите проекти. Трябва да се освободите от спомагателни отговорности, нямате задоволително сила, с цел да участвате в няколко неща по едно и също време.

Водолей

Сега можете да изясните проблем, който от дълго време ви безпокои. Анализирайте деликатно обстановката -  почтено и намерено. Ако се чувствате напрегнати, излезте на чист въздух и това ще ви зареди с сила.

Риби

Хармоничен ден. Луната се отразява позитивно на персоналните ви взаимоотношения. Благоприятно време за сантиментални срещи. Имате късмет да извършите положително усещане на някой, който от дълго време харесвате.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР