Денят има тежка енергия. Това е период на тестване на

...
Денят има тежка енергия. Това е период на тестване на
Коментари Харесай

Лъвове, днес е вашият ден, Везни - страстта ви завладява

Денят има тежка сила. Това е интервал на тестване на душата за въздържаност и положително отношение. Днес е доста елементарно да утежните кармата си, в случай че реагирате на експанзията с експанзия.

Овен – Липсата на обективност може да докара до разгорещени разногласия с хората, с които работите, защото не желаете да разберете тяхната лична позиция. Не забравяйте да деянията схващане, защото това е единственият метод да избегнете усложнения.

Телец – Вашата сензитивност може да работи неконтролируемо върху настроението ви, като се отразява отрицателно на атмосферата в персоналния ви живот. Неангажираните Телци страдат от мощна интровертност и липса на разпоредителност.

Близнаци – Ежедневието има несъразмерни и изискващи ритми, само че вие не желаете да ги следвате, тъй като мързелът господства и ви управлява през днешния ден. Това може да ви накара да оставите нещата настрани, само че не забравяйте, че на идващия ден ще имате повече работа.

Рак – Денят основава неустановеност и подозрения, които могат да съществуват във вас, засягайки логиката на психиката и държанието ви в средата, в която се движите. Бъдете деликатни, тъй като конфронтационното въодушевление не оказва помощ за основаване на баланс.

 жена

Лъв – Очаква ви прелестен ден и на процедура нищо няма да може да скапе настроението ви. Целите и упоритостите, които имате, излизат на напред във времето, защото желаете да предприемете нужните стъпки, които ще ви приближат повече от всеки път до постигането им.

Дева – Нервността може да докара до търкания с близките, които е добре да избягвате. Съсредоточете се върху общуването с някой, който ви носи наслада, защото е належащо да избягате от възможни отговорности и проблеми, които ви притискат.

Везни – Възползвайте се от мощната пристрастеност и романтика, които съществуват във връзката ви, и оставете настрани съмнението и напрежението, които могат да динамизират атмосферата. Ако сте необвързани е допустимо да се появи ново другарство, което да притегли вниманието ви.

Скорпион – Безпокойството, което изпитвате, не е елементарно за управление и това може да сътвори проблеми с близките, защото няма да се поколебаете да избухнете в напрежението, което изпитвате към хората към вас.

 жена

Стрелец – Контактът с хора от по-широкото ви обграждане ще ви помогне да балансирате и да гледате с оптимизъм на всяко свое изпитание. Комуникацията във вашата връзка играе решаваща роля, тъй като посредством нея намирате самочувствие и позитивно отношение.

Козирог – Където и да отидете, през днешния ден ще бъдете център на вниманието, единствено се пробвайте да избегнете разгорещени полемики. Ако сте във връзка, намерете време за половинката си вечерта. Ако сте необвързани, бъдете търпеливи и скоро шансът ще ви се усмихне.

Водолей – Потиснати усеща или възприятие за виновност от минали обстановки не ви разрешават да се успокоите и може да докара до по-голяма интровертност. Свържете се с вътрешното си аз, с цел да откриете дупките в сенките, които ви пречат да се наслаждавате на моментите и живота си, както желаете.

Риби – Днес ще получите нужната поддръжка от близки хора, а това ще ви стимулира да продължавате да се борите. Определете целите си в работата и не губете време за маловажни неща. В сферата на любовта обстановката е добра. Ако сте необвързани, не се тормозете да покажете своя сексапил.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР