Денят има мощна енергия, която пробужда в човек чувство за

...
Денят има мощна енергия, която пробужда в човек чувство за
Коментари Харесай

Чиста любов за Водолея днес, Раците научават притеснителна тайна

Денят има мощна сила, която пробужда в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. Добре е да се поддържа непорочност в мислите.

Овен – Има възможност да загубите самообладание и надзор, само че следствията няма да са толкоз удобни за вас. Ангажимент, който сте приели да се справите, може да бъде прекомерно обременяващ.

Телец – Бъдете подготвени, че външни условия ще попречат на плануваните каузи и ще би трябвало да ги коригирате. Ще имате предпочитание да се включите в някакво премеждие. Бъдете деликатни, не се доверявайте на непознати.

Близнаци – Днес ще би трябвало да изгладите "острите ъгли " във взаимоотношенията и способността за определяне на контакт. Следобед са вероятни непредвидени разноски. Избягвайте ненужните покупки.

Рак – Днес може да научите някаква загадка или нещо, което може да ви лиши от успокоение за дълго време. До вечерта вашето предпочитание за комфорт и основаване на уют вкъщи доста ще се усили.

Лъв – Денят ще бъде много ленив. Може да си позволите да поспите по-дълго. Вие сте на позитивна вълна от предходни дни. Избягвайте всичко, което може да провокира напрежение на страстите, стрес.

Дева – Не се претоварвайте с нищо през днешния ден. Опитайте се да се отпуснете добре вечерта, вземете топла вана, с цел да облекчите напрежението и умората. Отворете книгата, която планирате да прочетете отдавна.

Везни – Днес не е вашият ден, само че това не е причина да губите своя оптимизъм. Вие сте доста прями и отворени, когато поддържате връзка с други хора, предпочитате да казвате на хората истината в очите. Избягвайте контакти с хора, които ви изтощават.

Скорпион – Бъдете благоразумни в мислите, думите и делата си. Можете да купите нещо ново за себе си, да отидете някъде - това доста ще ви развесели. Не се опасявайте да експериментирате с външния тип.

Стрелец – Предстои ви под напрежение ден, тъй че е най-добре да избягвате всички обстановки, в които бихте били в центъра на вниманието или по някакъв метод бихте поели водеща роля. Цялото ви внимание е ориентирано към проблематичната обстановка, която се случва в кръга на вашето семейство.

Козирог – Съдбата е благосклонна към вас. Имате потребност от отдих и къса отмора. Обстоятелствата, които се основават, ви отварят опцията да избягате с приятелите си за няколко дни.

Водолей – Всичко тече както би трябвало. И даже в любовта се обясняват избрани недоразумения. Вие даже без да знаете оставяте своя отпечатък в нечие сърце. Вашите непобедими оръжия са просветеност, съчетана с страст и непринуденост.

Риби – Реалността в края на седмицата сигурно е нещо напълно друго от това, от което се нуждаете. Пазете се от дребни непредвидими изненади. Просто повишете леко равнището си на внимание.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР