Денят е за почивка и не само защото е вторият

...
Денят е за почивка и не само защото е вторият
Коментари Харесай

Хороскоп: Телците отстояват интереси, лъвът води важен разговор

Денят е за отмора и освен тъй като е вторият ден на Коледа. Днес начинанията доста не вървят, като че ли ориста поставя спирачка на всичко. Но пък на персоналния и на любовния фронтове триумфи може да има. Бъдете деликатни с близки и обичани, давайте късмет на приятелите!

Овен
-->
Може да се чувствате неуверени, само че в този ден са вероятни радикални промени в живота ви. Бъдете гъвкави и търпеливи по отношение на близките. Срещайте се с другари и близки хора, забавлявайте се, само че в случай че ви помолят за услуга, не отхвърляйте!

Телец

Бъдете поредни, само че търсете партньорство! Идеално време е за устояване на персонални позиции и ползи. Въздържайте се от съществени диалози с тези, които обичате! Не е удобно времето за изясняване на връзките. Вероятно няма да бъдете разбрани вярно.

Близнаци

Ако сте решили да запознаете околните си с новото си гадже, не сте избрали подобаващото време. По-добре запазете връзката си в загадка досега, в който мнението ви ще се зачита повече и ще е по-лесно да получите поддръжка за избора си! Не би трябвало да вземате или да отпускате заеми.

Рак

Не отхвърляйте помощ, в случай че са ви помолили! Бъдете великодушни към хората, изпаднали в потребност! Времето е удобно за нови запознанства. Денят е удобен за лекуване. Ако ви е некомфортно, започнете процедури за пречистване на стомаха и червата!

Лъв

Успех през днешния ден ще имат тези от представителите на зодиакалния знак, които са по-активни и се стремят да си реализиран задачите. Предстои ви значим диалог. Не е изключено по-късно да се отворят нови хоризонти пред вас. Денят е удобен и за пътувания, и за пояснение в обич.

Дева

Интуицията ви се развива. Може да прогнозирате събития, даже и до момента да сте си мислили, че нямате ясновидски качества. Разговорите с представителите на противоположния пол ще се реализират по-лесно. Очакват ви вълнуващи срещи.

Везни

Нуждаете се от положителна среда и хора, които споделят потребностите ви. Пътувайте при всяка опция. Болестите, почнали през този ден, са доста рискови. Те може да се одобряват и като индикатор, че сте избрали погрешен път за духовното си развиване.

Скорпион

Бъдете поредни, само че търсете партньорство! Идеално време е за устояване на персонални позиции и ползи. Въздържайте се от съществени диалози с тези, които обичате! Не е удобно времето за изясняване на връзките. Вероятно няма да бъдете разбрани вярно.

Стрелец

Откажете се от шумните събирания! Избягвайте местата, където се събират доста хора! Може да се радостните, само че в стеснен кръг от родственици и другари. Добре е да простите на човек, който ви е обидил. Нараства рискът от хранително отравяне.

Козирог

Време е за сантиментални завършения, за нови любовни завоевания. Да се мисли за работа през днешния ден е неразрешено. Дори и работохолиците да се пазят, тъй като в случай че дръзнат да запретнат ръкави, може да си изпатят! Денят е добър за придобиване на нови познания и за запознанства.

Водолей

Бъдете наблюдателни за знаците от ориста! Заемете се с каузи или задължения, които сте отсрочили или пренебрегнали в предишното! Доверете се на интуицията си! Не се предлага да се води затънал метод на живот. Не отхвърляйте на никого помощ!

Риби

Това е съдбоносен ден, в който може да срещнете огромната си обич. Днес сте като Крали Марко. Лесно да се вършиме с компликациите. Затова в случай че сте отлагали нещо, може да се заемете с него. Ако ви се постанова да работите или да шофирате, не подценявайте разпоредбите за сигурност!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР