Денят е тежък и търсенето и даването на прошка трябва

...
Денят е тежък и търсенето и даването на прошка трябва
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът иска прошка, ракът получава предложения

Денят е тежък и търсенето и даването на амнистия би трябвало да продължат. Независимо, че Сирни Заговезни към този момент отмина. Днес мъчно върви общуването сред сътрудници, само че също и вкъщи или измежду тесния кръг от другари. Затова е нужно всички да са търпеливи и колкото може по-кротки. Иначе ще се получат спорове, ще се изрекат тежки думи, от които мъчно ще има връщане обратно. Въоръжете се с усмивка и най-малко пробвайте да извадите положително въодушевление!

Овен
-->
Сънищата ви може да окажат оракулски. За да дешифрирате това, което сте сънували през предходната нощ, не е належащо да се ровите в съновници. Достатъчно е да се потърсите отговорите и да ги намерите по вътрешен глас.

Телец

Ако обидите някого, побързайте да го помолите за амнистия, тъй като в противоположен случай спорът може да се проточи във времето или даже да се окаже неразгадаем! 

Близнаци

Човек от предишното ще се появи още веднъж в живота ви. Причината евентуално е обвързвана с това, че той желае да се подобрят връзките ви. Дайте му втори късмет или най-малко го изслушайте! Опитайте се да го разберете!

Рак

Обърнете внимание на предложенията, които ще ви насочат през днешния ден! Може да се окажат доста преференциални. Затова звездите предлагат да ги приемете без доста съмнения.

Лъв

Не разкривайте на сътрудниците, с които работите, своите хрумвания, тъй като има огромна възможност заради вашата словоохотливост, да ви ги откраднат и да ги осъществят!

Дева

В този ден отделете повече внимание на своите потребности. Благоприятно е да посетите СПА салон. Това освен ще усъвършенства настроението и физическото ви положение, само че и ще ви помогне да се подготвите за значими каузи.

Везни

Не бива да разчитате на непоклатимост в връзките с някого, в случай че не изпитвате наслада. Ако това, с което сте се заели, не ви носи наслаждение, е може би време да помислите за промяна на работното място или за нещо ново в живота ви.

Скорпион

Не си позволявайте през днешния ден да критикувате никого, а в случай че въпреки всичко не може да си спестите забележките, се пробвайте да визиите нещата по закачлив метод, с цел да не обидите никого и с цел да не си разрушите положителните връзки!

Стрелец

Разговор със остарял другар или другарка ще ви помогне да се избавите от негативизма. Ще почувствате лекост, изключително в случай че по някаква причина не сте общували дълго време.

Козирог

Не е желателно да се захващате с реализацията на нови планове. Дори в случай че сте подготвили всичко належащо, с цел да сложите началото, е по-добре да отложите, до момента в който се убедите, че във вашите каузи царува ред.

Водолей

Не съдете другите за грешките им! Опасно е в този ден да хулите другите за минусите им. Спомнете си за вашите грехове! Като на всеки различен човек, те са в обилие.

Риби

Не се тормозете да потърсите помощ, в случай че ви е мъчно да се справите с поставените задания! Потърсете подпомагане от сътрудниците, с които сте се сприятелили!

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР