Денят е подходящ за нови начала. Тези, които чакат подходящ

...
Денят е подходящ за нови начала. Тези, които чакат подходящ
Коментари Харесай

Неочаквана промяна настъпва за Рака. Нови емоции за Девите

Денят е подобаващ за нови начала. Тези, които чакат подобаващ миг за пробив, в този ден получават всички благоприятни условия за реализиране на проектите.

Овен – Днес ще бъдете изпълнени с проекти, бъдещи планове, очаквания за бъдещето и ще мислите само за опцията да развиете всички тези хрумвания, които се въртят в главата ви. Не оставяйте другите да ви се месят в проектите ви.

Телец – Не е изключено да се сблъскате с някои непредвидени промени. Ако действате вярно, те могат да ви бъдат потребни. Мислете по два пъти, преди да предприемете нещо, или изчакайте подобаващ миг. Любовната ви връзка може да премине през тестване.

Близнаци – До вас ще доближи някаква житейска преживелица, което ще ви накара да осмислите, че вашият живот е доста по-добър, в сравнение с си мислите, и ще бъдете признателни за всичко, което имате. Не се опасявайте да пренаредите още веднъж целите си.

Рак – Това е уместно време за разсъждение и преразглеждане на цели. Животът ви може да сервира непредвидена смяна, само че вие би трябвало да се научите да контролирате личната си орис. Не давайте обещания, които не можете да извършите.

Лъв – Вашите дейности през днешния ден ще бъдат мощно повлияни от изпитваните усеща и страсти. Вероятно ще сте по-напрегнати от нормално и с опънати нервни, което може да сътвори пукнатини във взаимоотношенията ви с близките. Научете се постепенно да броите до 10!

Дева – Около вас се основава известно напрежение, само че вие знаете по какъв начин да го намалите, тъй че да ви влияе допустимо минимум. Ако разговаряте с някой непосредствен човек, това ще ви помогне да си възвърнете вътрешният мир. Луната ви оказва помощ да изпитате нови страсти.

Везни – Днес ще ви е мъчно да облечете възприятията си в точните думи, тъй че евентуално ще ви е мъчно да изразите себе си. Може би няма да съумеете да кажете на колегата си какъв брой го обичате, само че най-малко му го покажете. Понякога няма потребност от думи.

Скорпион – Водите вътрешна борба за нещо, което не разбирате напълно добре, само че отговорите на всичките ви въпроси ще дойдат ненадейно. Не забравяйте, че любовта е доста повече от това, което ви се сервира като обич.

Стрелец – Въпреки че през множеството време сте самонадеян човек, който не разрешава нищо да го пречупи, през днешния ден ще се почувствате по този начин, като че ли сте спуснали щита. Мнозина ще се усещат неуверени и несигурни. Бъдете деликатни, тъй като елементарно можете да се нараните.

Козирог – Това е мощен ден за вас в постигането на цел, която сте смятали до скоро за непостижима. Следвайте праволинейно стадиите на напредъка си, тъй като нито един триумф не идва за една нощ. Бавно, само че несъмнено - това е вашата рецепта за триумф.

Водолей – Възможни са разрушителни обстановки - както във вашите каузи, по този начин и в фамилните въпроси - ще ви ядосат и изтощят. Ако можете да контролирате нервната си система, ще намерите решенията и с доста старания ще възстановите реда.

Риби – Някои събития може да отклонят вниманието ви от значимите неща. Повишената сензитивност ще ви пречи да се концентрирате върху работата. Потърсете моменти на уединение, в случай че би трябвало да вземете значимо решение.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР