Денят е изпълнен с изненади, така че не се учудвайте

...
Денят е изпълнен с изненади, така че не се учудвайте
Коментари Харесай

Хороскоп: Стрелецът изпразва портфейла, девите метат след другите

Денят е изпълнен с изненади, тъй че не се учудвайте на нищо! Въоръжете се с самообладание и въодушевление, и чакайте да ви се случи нещо, което не очаквате. Бъдете на равнище, не се дръжте като че ли светът свършва!

Овен
-->
Днес сте в чудесно въодушевление. Чака ви обаче много работа. Направете си проект и се постарайте да го извършите! Ще получите помощ от околните си. Свободното си време пък може да прекарате по този начин, както ви се желае. Желателно е вечерта да сте си вкъщи.

Телец

Денят е удобен за извършване на покупки. Може да придобиете нова кола или да се заемете с ремонт вкъщи. Възможни са обаче здравословни проблеми. Увеличава се рискът от инфектиране на лимфните възли. Може да получите подарък от ориста – непредвидена облага.

Близнаци

Доста сте старателни и с каквото и да се захванете през днешния ден, ще постигнете забележителни резултати. Мъжете обаче се инатят всичко да става по този начин, както са възнамерявали. Това е неточност. Настъпват промени, с които би трябвало да се съобразите. Избягвайте и споровете, и извършването на покупки!

Рак

Сега е моментът да помечтайте с обичания (любимата) и да вършиме проекти за бъдещето. Денят е превъзходен за пътешестване и за развлечение. Не вземайте обаче и не давайте пари назаем! Може да намерите хора, които да ви повярват, да ви поддържат, или даже да се влюбят във вас.

Лъв

Времето е отлично за всевъзможни креативен инициативи. Имате прелестни хрумвания, пробвайте се да ги реализирате! Забравете за подозренията и действайте! Може да се сдобиете с качествена битова техника. Внимавайте с химичните препарати! Увеличава се рискът за повява на екзема.

Дева

Губите много време, с цел да оправяте непознати пропуски и проблеми. Не се чувствате в нормалната форма, само че имате опция да си починете. Обмисляйте деликатно всяка дума, тъй като се усилва заплахата да не засегнете някой! Пазарувайте единствено наложителни неща!

Везни

Днес би трябвало да упорствате повече, с цел да извършите задачите си. Планирайте по-внимателно разноските си! Ако се постанова да употребявате режещи принадлежности вкъщи, внимавайте, вероятни са повреди! Това е добър ден за запознанства и за начало на лечебни процедури.

Скорпион

Нуждаете се от развлечения и отдих, с цел да възстановите силите си. Предстоят ви срещи и хубави безредици с хората, които обичате. В този ден може да получите прояснение, да научите кармичните си уроци или да получите информация за преражданията си.

Стрелец

В този ден може да обикаляте магазините и да се забавлявате, изпразвайки портфейла си. Може да се сдобиете с скъпи движимости. Навярно самотните ще има с какво да се похвалят. В ден като този може да преоткриете любовта. Семейните връзките ще се подобрят.

Козирог

Не се захващайте с значими неща следобяд, тъй като напъните ви евентуално ще са напразни! След това ще имате повече учредения да се радвате. Трябва обаче да се жертвате в интерес на другите, направете нещо особено за тях!

Водолей

Днес сте много уязвими от външни офанзиви. Възможни са енергийни пробиви в аурата. Затова внимавайте с кого поддържате връзка! Не доставяйте наслаждение на дразнителите! Ако някой се забавлява до момента в който ви нервира, намерете метод да го разкарате от пътя си! Избягвайте разногласията!

Риби

Не искайте доста от ориста! Дава ви се това, от което имате потребност. Ако мислите за някого, безусловно му се обадете! Не тормозете обаче събеседника с недомлъвки! Няма да ви разбере, в случай че му разказвате притчи. Не си коства да се обръща внимание на сънищата. Няма да се осъществен.

Източник: Флагман
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР