Денят е благоприятен и е добре да се прояви максимална

...
Денят е благоприятен и е добре да се прояви максимална
Коментари Харесай

Везни, днес някой ще ви разкрие чувствата си към вас

Денят е удобен и е добре да се прояви оптималната интензивност. Не бъдете безучастни, другояче може да ви завладее депресията. Изхвърлянето на ненужни неща ще освободи освен физическото, само че и енергийното пространство в къщата.

Овен – Около вас може да има спорове, които изчерпват силата ви, само че ще почувствате, че имате и доста поддръжка. Вслушайте се в препоръките на приятелите си, които може да се наложи да посредничат сред вас и някой различен.

Телец – Днес ще имате страхотна опция да се адаптирате към събитията и новите условия. Добър миг е да заложите съществено на това, което желаете. Не е изключено да възникне изключителна обстановка към вас.

Близнаци – Ще извършите крачка напред и ще разрешите висящи проблеми. Постигането на дребни цели ще ви даде мощ, тъй че даже и да се появят трудности, на които не сте разчитали, духът ви няма да е в крах.

Рак – Може да останете сюрпризирани от отношението на някой, който сте мислили, че познавате добре и би трябвало да сте доста тактични, с цел да не влошите нещата. Планирайте деликатно. Дори и най-хубавите хрумвания би трябвало да имат рамка, която да ги държи и да ги насочва в вярната посока.

 жена

Лъв – Днес ще бъдете доста дейни и самодейностите ви ще реализиран доста положителни резултати. Правете каквото желаете, даже и да вървите против течението. Идва един от тези моменти, когато осъзнавате кои са същинските ви другари и кои просто се преструват.

Дева – Възползвайте се от опциите, които животът ще ви предложи и се освободете от всичко, което не ви разрешава да продължите напред. Това може да бъде вашето вдъхновяващо и продуктивно време. Използвайте го, колкото можете повече.

Везни – Вашите близки ще имат потребност от наличието ви, а вие няма да изневерите на упованията им. Семейните връзки ще бъдат ваш приоритет. Някой, който постоянно е покрай вас, крие сантименталните си усеща към личността ви.

Скорпион – Нуждаете се от динамичност и деяние и това ви кара да взимате прибързани решения. Ще се покажете като неуморни и с голяма вътрешна мощ, когато става въпрос за гонене на задачите си. Няма да пестите старания, с цел да получите това, което желаете.

 жена

Стрелец – Днес вашата сила няма да е в синхрон с тази на хората към вас. Вие няма да можете да следвате темпото на някой различен, а другите няма да могат да следват вашето. Бъдете търпеливи. Прекалената ви искреност може да докара до неприятности.

Козирог – Настъпва спокоен интервал без внезапни промени. В същото време е добър миг за създаване. Сериозни мисли за промяна на работата и търсене на нова кариера. Възможности съществуват, просто би трябвало да ги потърсите.

Водолей – Идва нещо ново, само че е належащо да се внимава и да се ревизира дали е построено върху добра основа. Следвайте светлината, водеща към нови хоризонти. В любовта би трябвало да излезете от рутината и да измененията малко нещата.

Риби – Възползвайте се от тези последни дни, в които Слънцето е във вашия знак, с цел да постигнете фантазиите си и да извършите всяка смяна, която желаете да извършите в живота си. Днес ще живеете за момента, без да се тревожите какво ще ви донесе утрешният ден.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР