Денис все още се опитва да асимилира факта, че досега

...
Денис все още се опитва да асимилира факта, че досега
Коментари Харесай

Сандо застава твърдо против Филип в Братя

Денис към момента се пробва да асимилира обстоятелството, че до момента най-големият му зложелател – Филип Карамитев, в действителност се оказва негов биологичен татко. Сандо заема изненадваща позиция, като непрестанно убеждава брат си, че Филип е доста подъл човек, който не умее да обича и никога не би трябвало да му се гласоподава доверие. Юлия също има изрично мнение – „ Булгаро “ си остава техен зложелател и всяко деяние в противоположната посока може да разбие империята „ Арол Холдинг “. Каква е повода Сандо да застава против личния си татко и имат ли право двамата с Юлия, или просто следват своите лични ползи, страхувайки се да не изгубят позиции? И на кое ще се довери Денис – на възприятията си, на разсъдъка, на своята вътрешен глас или на убежденията на околните?

В живота на Филип обратът също е съдбоносен. Откритието, че най-големият му съперник на българския пазар – Денис Топал – в действителност е неговият личен, първороден наследник Драго, ненадейно прекатурва живота му. Миналото се връща като вихър в подреденото всекидневие на предприемача и той изпитва смесени усеща към протичащото се. Години наред се е опитвал да не помни мъчителните мемоари за огромната си обич и детето от нея, изоставени в родината. Но Филип към момента добре помни тези чувства, от които е избягал – липса на надзор над себе си, неопределеност и връхлитащи го ирационални страсти поради дамата, която е обичал. Страх и неспокойствие се борят вътре в него, само че кое ще надделее в душата му и защо се безпокои най-вече асистентът Марин Владов, наблюдавайки своя началник в тази обстановка?

Мая е все по-разочарована, тъй като приятелката й Лора все не събира храброст да показа пред Ива истината за активността на „ Кара Ботаникс “. Чувството за правдивост на интуитивната жена е предизвикано и тя подтиква всеки ден Лора да признае, в какво ги е замесила и какви са рисковете от взаимните им планове с компанията на Карамитев. Ще се осмели ли най-сетне Лора да огледа Ива в очите и да опише за грешката си? 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР