Денис прехвърля всички свои дружествени дялове от Арол Холдинг на

...
Денис прехвърля всички свои дружествени дялове от Арол Холдинг на
Коментари Харесай

Нощта на транзакциите пренарежда картите в Братя

Денис трансферира всички свои дружествени дялове от Арол Холдинг на Райков, каквото е настояването на неговия началник – Фьодор Опланчик. Украинецът е решил да даде урок на досегашния си любим, като го принуди да си тръгне “гол и необут ” от бизнеса им, както и е пристигнал преди време при него. Но дясната ръка на Денис и мозък на неговите финансови интервенции – Радослав Андреев, има остроумен проект, с който пробва да промени централно хода на играта. С помощта на подмолни трикове и секрети транзакции той желае да провокира цялостен поврат в заплетеното бизнес уравнение. Ще успее ли, или има кой да го спре?

Станали жертви на експанзията на Велин, щерка му и неговата брачна половинка се ужасяват от мисълта, какво ще се случи, когато той се завърне още веднъж у дома. Двете се заключват вкъщи и не отварят на никого. Велин фактически се появява пред жилището и се пробва да влезе. Каква е задачата му, по какъв начин ще реагират уплашените Вики и Мая, и дали ще получат помощ от някъде?

След визитата на Калин в новия ѝ апартамент, Лора е смутена от неговите упреци. В думите му открива и своите лични мисли – виновността, че е разрушила живота на Борис настойчиво смазва душата ѝ. Разкъсана от болежка, мемоари и разкайване, тя скрито посещава фамилния им дом, от който се изнесе. Какво ще открие там и ще има ли сили да вземе изрично решение за живота си от тук нататък?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР