Ден за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.Овен –

...
Ден за духовно пречистване и възстановяване на вътрешната хармония.Овен –
Коментари Харесай

Овни, днес ще получите златен шанс

Ден за духовно филтриране и възобновяване на вътрешната естетика.

Овен – В живота ви стартират да се появяват нови благоприятни условия, от които е добре да се възползвате, тъй като те ще ви създадат удовлетворени и щастливи. Ваш ред е да се насладите на нещо, с което се борите дълго време и да започнете да получавате плодовете му.

Телец – Бъдете подготвени сами да се справяте с нещата и да не чакате външна поддръжка. Нужно е да сте търпеливи, да не давате воля на негативните страсти. Денят е удобен за фамилно обмисляне, за разискване на проблеми, контакти с другари и родственици.

Близнаци – Добре е да се адаптирате към непредвидените събития, които могат да се появят и да сложат завършек на търпението ви, само че по-късно ще контролирате обстановката и ще разберете, че си е коствало. Луната може да ви донесе непредвиден шанс.

Рак –Изпълнени сте с доста позитивно отношение към живота. Вълнувате се от това, което вършиме или ви следва. В любовта се оставете да бъдете повлечени от онази пристрастеност и романтизъм, които носите вътре в себе си.



Лъв – На реализацията на авансово формирани проекти, може да попречи неразбирателство или неприятно стичане на събитията. Вие не сте отговорни за това и никой няма да ви упрекна в нищо. Не допускайте раздразнението да надделее над здравия разсъдък.

Дева – Лека бавно се приближавате до реализиране на задачите си. Луната ви изпълва с сила и жизнеспособност. Преди да вземете дефинитивно решение, помислете, починете, възстановете изгубената сила и по-късно решавайте. Не позволявайте никой да манипулира вашето бъдеще.

Везни – Днес някои непредвидени събития могат да повлияят на вашата непоклатимост, само че Луната във вашия знак ви оказва помощ да се справите безвредно с провокациите и да се освободите от това, което не ви разрешава да продължите напред.

Скорпион – Ако сте минали през неприятности, време е да обърнете нова страница и да си възвърнете самочувствието. Доверете се на вътрешната си мощ. Обградете се с положителни и оптимистични хора. Луната ускорява вашата магическа мощ и ви прави загадъчни.

Стрелец – Притежавате забележителен оптимизъм, който ще ви помогне да преодолеете всички неуспехи, които могат да зародят през днешния ден. Няма да ви спре нищо и можете да съумеете. Луната ви прави привлекателни и предприемчиви.

Козирог – Хубав ден. Ще имате опция да се справите с някои сложни или изостанали въпроси. Възможни са приятни събития, свързани с персоналния живот или децата. Можете да си позволите лукса да вършиме това, което обичате.



Водолей –Имате да свършите толкоз потребни и належащи неща, само че през днешния ден няма да ви се прави нищо изключително. От бездействието до унинието има единствено една стъпка, само че забавните занимания способстват за положителното въодушевление.

Риби – Емоционалният декор на деня е удобен, имате позитивна и градивна настройка. Не поглеждайте обратно и се фокусирайте единствено върху сегашното, бъдете себе си. Интуицията ви ще ви води в вярната посока. Някои ще се радват на приятна изненада.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР