Ден, в който падат маските и се разкрива не само

...
Ден, в който падат маските и се разкрива не само
Коментари Харесай

Скорпиони, стига сте ревнували, Раци - викайте приятелите на купон

Ден, в който падат маските и се разкрива освен същността на действителността към вас, само че и личния ви вътрешен свят. Вратите се отварят за вас към всяка информация, и най-много тази, която е в дълбочината на личното ви схващане и подсъзнание.

Овен – Ден, който може да донесе някои терзания, свързани с работа, периоди, пари, здраве, непосредствен човек. Най-важното е да запазите успокоение, да имате религия и да вършиме нещата по този начин, че да търсите решения, а не да се фокусирате единствено върху казуса.

Телец – Връзката ви изисква особено внимание, защото нещата сред вас и колегата ви са малко напрегнати. Не се увличайте от яростта – малко положително въодушевление прави чудеса. Опитайте се да не пренебрегвате проблемите, преструвайки се, че всичко е наред.

Близнаци – Добре е да се задълбочите и да се посветите малко повече на това, което вършиме. Езикът ви през днешния ден може да е по-остър, тъй че внимавайте да не нараните някого или да не станете прекомерно самодоволни и арогантни.

Рак – Днес ще сте по-чувствителни и интуитивни. Много е добре да работите върху креативния си нюх, да планирате и организирате бъдещи хрумвания. С вашите другари ще имате добър продан на доста мемоари и носталгични обстановки.

Лъв – Работата ви предизвиква доста стрес и напрежение, само че с помощта на разбирането и поддръжката на колегата ви ще намерите сили да се справите. Ако сте необвързани, наслаждавайте се на свободата си доколкото можете!

Дева – Дръжте очите си отворени през днешния ден! Имате ужасно развиване и благоприятни условия за напредък, които ще ви оказват помощ да си осигурите по-добро бъдеще. Бъдете подготвени да предприемете незабавни дейности и не пропускайте нито една опция.

Везни – Денят може да донесе известно събуждане на стремежи или ползи, които са били спящи. Слушайте и гледайте повече и говорете по-малко. Нещата във вашите връзки вървят безпрепятствено и това ви разрешава да се наслаждавате на прелестно и умерено всекидневие с колегата си.

Скорпион – Опитайте се да се отървете от ревността и възприятието за владеене, тъй като всичко, което можете да извършите, е да потиснете обичания човек и да разрушите връзката си. Отпуснете се и се концентрирайте върху позитивите.

Стрелец – Ще е добре да обърнете внимание на това, което казвате през днешния ден, тъй като доста елементарно ще предизвикате недоразумения сред вас и колегата ви. Старайте се да останете спокойни и да контролирате езика си.

Козирог – Може би сте стигнали до кръстопът и ще би трябвало да решите в коя посока да поемете. За къде сте се разбързали? Оставете нещата да се развиват със лично движение и ще видите, че всичко ще си пристигна на мястото в точния миг.

Водолей – Пазете се от гнева и нетърпението, защото всички те участват мощно във вашето прочувствено енергийно поле. Ако вибрирате с тези сили, денят ви ще бъде сложен и с опция за конфликти и борби.

Риби –Трябва да се отворите за живота малко повече. Важно е да се борите с апатията и обезсърчаването, които могат да ви сполетят. Дръж си очите отворени. В морето има доста риба! Животът е цялостен с благоприятни условия!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР