Ден след екшън със стрелба в Пещера градът е с

...
Ден след екшън със стрелба в Пещера градът е с
Коментари Харесай

Стрелба в Пещера. Нов шеф на МВР в града

Ден след екшън със пукотевица в Пещера градът е с нов шеф на Министерство на вътрешните работи.

Трима бяха арестувани поради скандал в пещерския квартал " Пирин ". Сигналът е подаден през вчерашния ден към 18.40 ч. в полицията.

По първични данни са се чули и изстрели. Към мястото неотложно били изпратени полицейски патрули от ръководство в Пещера и екип на Зоналното жандармерийско ръководство - Пловдив, който по това време бил в прилежащ квартал.

Свадата е зародила сред 48-годишен локален гражданин и двама негови съкварталци - татко и наследник на 45 и 26 години. Причината била неуредени финансови взаимоотношения посред им. Напрежението ескалирало бързо и прераснало в сборичкване, 48-годишният мъж стрелял с газов револвер, а неговите съперници счупили задното панорамно стъкло на лекия му автомобил. И тримата са арестувани.

Днес пък в града бе показан новият МВР-шеф. Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков основен контрольор Камен Радев е краткотрайно преназначен за шеф на Районното ръководство в Пещера. Той бе показан през днешния ден пред състава на ръководството от началника на отдел „ Охранителна полиция ” при ОДМВР-Пазарджик комисар Иван Дончев.

Главен контрольор Камен Радев е на 48 години и е в системата на вътрешното министерство от 1998 година. Преминал е през разнообразни изпълнителски и управителни длъжности в структурите на ОДМВР-Пловдив по направление на престъпна и икономическа полиция, а от 2014 до 2019 година е шеф на Районното ръководство в гр.Хисар. От 2019 година досега е работил в бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ” при ОДМВР-Пазарджик. Награждаван е неведнъж за постигнатите от него резултати в служебната активност. Главен контрольор Радев е фамилен с едно дете. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР