Ден на пасивната енергия. Усилията за големите действия ще бъдат

...
Ден на пасивната енергия. Усилията за големите действия ще бъдат
Коментари Харесай

Водолеи, бъдете внимателни днес. Риби, отдайте се на любимите си хобита

Ден на пасивната сила. Усилията за огромните дейности ще бъдат на вятъра пропилени.

Овен – Време е да се захванете с договаряния, които не търпят отсрочване. В този ден на драго сърце ще изпуснете парата, в случай че намерите къде. Чувствате потребност да сте в придвижване и да се заредите с адреналин.

Телец – Около вас всичко се развива, всичко се трансформира, новостите не стопират. Ако имате някакви проекти или планове, няма да срещнете никакви спънки, никакви спирачки, можете да започнете да мечтаете за ярко бъдеще.

Близнаци – Не прекалявайте с мърморенето и рецензиите си, рискувате да обидите околните си с нервността си, която ви кара да сте в защита всякога, когато заговорите. Денят е малко под напрежение на прочувствено равнище.

Рак – Денят е добър да се възползвате от многото благоприятни условия, които ви се оферират. Случки, забавни съвпадения, инцидентни срещи ще изпъстрят тези дни с благоприятни условия, които са колкото изкусителни, толкоз и мимолетни.

Лъв – Нищо не пречи на вашите дейности през днешния ден! Вие сте в добра форма и имате доста съответни неща за извършване. Ще атакувате фронтално дилемите, които ви чакат. Чувствате се подготвени да прегърнете света, само че въпреки всичко внимавайте къде стъпвате...

Дева – Един оптимизъм, много условен освен това, господства през този ден. Имате възходи и падения в настроението. Можете да разчитате на приятелите си да предизвикват вашите начинания. Денят е превъзходен да се забавлявате в приятна компания.

Везни – Опитайте се да останете рационални в поривите си към положителното, красивото, скъпото, сантименталното. Денят е доста прелестен, само че не би трябвало да приключва с непотребни килограми, заблуда за обич, банкова сметка в алено или сантиментално отчаяние.

Скорпион – Започнете деня добре отпочинали и с ясното схващане, че може да настъпи позитивна смяна. Време е да се отпуснете в приятна компания, а работата, разноските и домашните отговорности, оставете за след няколко дни.

Стрелец – Вашите желания са високи, вашите планове са смели, вашите стремежи за пътешестване се усилват. Денят е добър да се посветите на желанията си и да им дадете подтик. Интуицията е изключително потребна за делене на вероятното от химеричното.

Козирог – Този ден предвещава мощно предпочитание за независимост. Настроението и силата на деня ви кани да мислите огромно! Тревата не постоянно е по-зелена другаде, само че от време на време би трябвало да поемате опасности, с цел да ревизирате.

Водолей – Бъдете деликатни през днешния ден, не се оставяйте да бъдете завладени от потребностите на другите, това би било в ущърб на вашите финанси или на време. Трябва да изградите още веднъж котва, която да ви задържи и помогне да устоите на изкушенията.

Риби – Денят е съвършен да намалите темпото, да се отдадете на обичаните си занимания и да планирате вечер с другари. Възползвайте се от опцията да се отпуснете и да се забавлявате! Особено щастлив ден, удобен за стопляне на сърцето ви.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР