Ден на пълнолунието. Днес в нищо не трябва да се

...
Ден на пълнолунието. Днес в нищо не трябва да се
Коментари Харесай

Деви, оставете миналото зад себе си. Риби, време е за глезотии!

Ден на пълнолунието. Днес в нищо не би трябвало да се стига до крайности. Оставете работата за други, по-продуктивни дни. Стремете се към успокоение. Добре е, в случай че можете да си почивате.

Овен – Добро време да обърнете внимание на личните потребности. Разговорите с близки хора могат да оказват помощ за облекчение на насъбраното психическо напрежение. Внимавайте, тъй като може също по този начин елементарно да нараните възприятията на някого без да желаете.

Телец – Противоречив и сложен ден. Звездите предизвестяват за опция да настъпят някакви промени. Семейните каузи вървят добре, само че никой не е ваксиниран против недоразумения и през днешния ден те са изцяло вероятни.

Близнаци – Днес можете да се чувствате леко отпаднали и да ви липса всякаква мотивация за работа. Имате потребност да си почивате, с цел да можете да се възстановите. Обърнете внимание от какво се нуждае физическото ви тяло в този миг.

Рак –Пълнолунието извежда вашите по-позитивни черти на напред във времето и подгрява вашите съществени води и без значение дали търсите романтика или към този момент сте обвързани, тази галактическа настройка прибавя необикновен магнетизъм към аурата ви.

Лъв –Бъдете по-внимателни с финансите, нежелателно е да давате пари назаем. Любовта през днешния ден може да ви накара да пандизите очите си за доста неща, тъй че да забравите за здравия разсъдък. Вземайте решения водени освен от страстите, само че и от логиката.

Дева – Енергията на пълнолунието е добра за истински хрумвания и решение на проблеми. Време е да разширите кръгозора си. Оставете предишното зад себе си; изследвайте нови направления. Космосът ще ви насърчи да бъдете гъвкави с другите, изключително когато става въпрос за взаимни инициативи.

Везни – Правилно разпределяйте силите си и обмисляйте усърдно дейностите си. Откажете се да планирате значими неща - евентуално ще срещнете компликации. Старайте се да прекарате умерено този ден.

Скорпион – Не се поддавайте на непотребни страсти. Останете спокойни и избягвайте безсмислени разногласия, с цел да не кажете неща, за които да съжалявате по-късно и които могат да усложнят живота ви. Гледайте от към светлата страна на нещата.

Стрелец – Пълнолунието в аналитичната Дева ви слага преди всичко в един интровертен и търсещ мир метод на мислене. Връзката на Луната с трансформиращия Плутон ви предизвиква да се облегнете на значими промени.

Козирог – В сходство с целите, които сте си сложили, имате лична визия и не желаете да приемате компромисни решения. Не разчитайте на никого през днешния ден. Опитайте се да извършите всичко, което е значимо за вас самите.

Водолей – Каквото и да смятате да вършиме, старайте се да не бързате. Далновидността и предпазливостта също ще ви бъдат потребни. Днес за предпочитане е уединението и ограничение на контактите.

Риби – Луната изпраща подхранваща сила към вашите самостоятелни потребности. Това е идеалният ден, с цел да се отдадете на някои по този начин нужни капризи. Можете да очаквате добър поврат на някои събития.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР