Ден на негативна и тежка енергия. Това е период на

...
Ден на негативна и тежка енергия. Това е период на
Коментари Харесай

До всички зодии: Днес е много лесно да утежните кармата си

Ден на отрицателна и тежка сила. Това е интервал на инспекция на душата за въздържаност и положително отношение. Днес е доста елементарно да утежните кармата си, в случай че отговаряте с експанзия на експанзията.

Овен – Дребните кахъри от непознатите идиотизми утежняват повече положението ви от нормално. Вие сте в бойно въодушевление. Отношенията ви със фамилията ви и дамите, с които сте най-близки, евентуално ще бъдат бурни в днешният ден.

Телец – Поемането на безкрайна поредност от дребни занимания ви разрешава да избягате от мислите за някои неща, които ви носят терзание и безпокойствие. Може просто да се занимавате със себе си, с цел да сте заети от самото начало.

Близнаци – Светът може да ви наподобява много провокационен и да се опълчва на вашите фантазии и идеали, само че вие не се отхвърляйте от тях. Вашата прочувствена сигурност зависи от финансовата ви непоклатимост сега.

Рак – Днес може да се окажете в сложна обстановка по значими въпроси, засягащи дома и фамилията ви. Все отново е по-добре да не се оставяте да бъдете притиснати в ъгъла. Бързото взимане на решение крие рискове.

Лъв – Останете реалисти във връзка с упоритостите си. Рискът ви харесва през днешния ден и е допустимо да действате импулсно. Помислете два пъти какво казвате и изключително на кого. Дори и да не казвате нещо с неприятни планове, отново може да излезе по този начин, че като че ли желаете да нараните индивида.

Дева – Вероятно отмора от доста мислене е точно това, от което се нуждаете сега. Рано или късно ще би трябвало да извършите някои промени в живота си, с цел да постигнете задоволство. Колкото по-рано обмислите нещата, толкоз по-добре ще бъдете.

Везни – Имате доста живо въображение и се наслаждавате на богатия вътрешен свят на мисълта, която притежавате. Търсите да намерите отговор на сензитивен проблем, който ви е направил малко нерешителни.

Скорпион –Днес сте изключително темпераментни, буйни и склонни да действате съгласно напора на страстите и желанията, а не на разсъдъка. Всеки може елементарно да се увлече в възприятията си, само че вие може да се окажете, че преследвате опашката си в кръг, до момента в който не паднете от безсилие.

Стрелец – За да улесните живота си, би трябвало да се научите да отделяте в действителност значимите неща от многото ненужни. Днес изразявате страстите си по-страстно. Ако връзката се основава на уравновесена основа, тогава това е добре и изцяло уместно.

Козирог – Имате нещо на разум от известно време и просто не ви дава мира. Не можете да намерите решение. Изглежда, че сте попаднали в клопката на циничен кръг от колебливост и отсрочване. Изпитвате предпочитание да се откъснете от всичко това. Потърсете леговище при семейство и другари.

Водолей – Днес можете да си позволите да се отдадете малко на мързеливост. Прилика му е. Споделете един прелестен ден с някой, който ви притегля. Работете за построяването на другарство и намиране на взаимна почва, върху която можете да градите.

Риби – Не забравяйте, че вашата накърнимост е също и източник на вашата мощ. Освободете се от негодуванието и черпете от позитивната си природа. Семейството или добра компания са всичко, от което се нуждаете в този миг.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР