Демократична България внесе 8 законопроекта и едно решение за укрепване

...
Демократична България внесе 8 законопроекта и едно решение за укрепване
Коментари Харесай

ДБ внесе 8 законопроекта и решение за военна подкрепа на Украйна

" Демократична България " внесе 8 законопроекта и едно решение за подсилване на отбранителните качества на България и оказване на военна поддръжка на Украйна. Това се случи няколко минути след оповестяват от пресцентъра на Демократична България.

Внесените законопроекти:
Закон за трудовата миграция и трудовата мобилност Наказателно-процесуален кодекс Закон за отбрана на конкуренцията Закон за отбрана на лицата, подаващи сигнали или обществено оповестяващи информация за нарушения Закон за здравето Закон за защитата и въоръжените сили на Република България Търговски закон Закон за електронното ръководство
Проекти за решения:
Решение за подсилване на отбранителните качества на България и оказване на военна поддръжка на Украйна
Внесените законопроекти и решения са в унисон със декларираните цели от ПГ на Демократична България и изказани в декларацията от тази заран на съпредседателя Христо Иванов.
 Христо Иванов не изключва нито кабинет, нито избори
Христо Иванов не изключва нито кабинет, нито избори

Служебното държавно управление като ново предписание за ръководство

От Демократична България плануват да се вкара господство на правото, посредством ефикасен механизъм за следствие на основния прокурор и неговите заместници, което да ограничи фактическата им власт. От Демократична България вкарват в законопроекта и правосъден надзор върху постановлението за отвод за формиране на наказателно произвеждане и неговата по-голяма успеваемост.

" Демократична България " внася препоръчани за подсилване на българските въоръжени сили и за

В решението се планува в период от 30 дни държавното управление да внесе в Народното събрание всеобхватна стратегия за превъоръжаване на армията, като разноските за защита доближат най-малко 2% от Брутният вътрешен продукт. За придобиване на заместваща техника и въоръжение на Украйна в границите на 10 дни би трябвало да се провеждат съвещания със съдружниците от НАТО. Правителството се задължава да внесе план за придобиване на още 8 самолета F16. Мерките за рационализация и превъоръжаване са залегнали и в плана за промени на Закона за защита и въоръжените сили на " Демократична България ".
 Военният министър внася още през днешния ден в Народно събрание плана за новите изтребители F-16
Военният министър внася още през днешния ден в Народно събрание плана за новите изтребители F-16

Планът планува разсрочено заплащане в границите на 10 години

От партията също желаят облекчение на административното задължение на бизнеса и понижават мандата на членовете на комисията от 7 на 5 години, както беше преди. Със законопроекта се вкарват и спомагателни гаранции за самостоятелност, професионализъм и интегритет във връзка с членовете на Комисия за защита на конкуренцията.

В Закона за трудовата миграция и трудовата подвижност се планува олекотяване на процедурата за придобиване на така наречен " синя карта " за висококвалифицирани фрагменти.

В Търговския закон се почиства процесът по несъстоятелността и стабилизацията на компаниите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР