Демократична България“ влиза в 45-я парламент с намерението да прокара

...
Демократична България“ влиза в 45-я парламент с намерението да прокара
Коментари Харесай

Христо Иванов: Най-вероятно вървим към предсрочни избори

" Демократична България “ влиза в 45-я парламент с желанието да прокара съответни промени, а не с цел да взе участие в държавно управление непременно – изключително в случай че офертата идва от ГЕРБ или Българска социалистическа партия. От Демократична България са подготвени да платят за позицията си и с явяване на нови избори. Това стана ясно от присъединяване на съпредседателя на обединяването в студиото на предаването " Лице в лице “ по Би Ти Ви.
Той акцентира, че пред него и съидейниците му е предизвикването да преодолеят " тежката сянка на " трика “, който се случи през 2014 година - изказванията на Реформаторския блок, че няма да се коалира с ГЕРБ.  " Предстои ни да покажем, че този път няма да има трикове, че това, което сме говорили, ще го осъществим. Ние няма да подкрепим никаква форма на присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи във властта. Когато това се случи се надявам, че всички останали обединения, които се явиха с това заричане на изборите, ще си задържат думата. Страната ще се освободи от едно задължение “, безапелационен бе Иванов.
 Христо Иванов с първи коментар: Очертава се една допустима България Христо Иванов с първи коментар: Очертава се една допустима България
В цялата картина, която виждаме, мъчно стартира да се обрисува една допустима България. Това е една България, в която Борисов може да за...
" Имаме доста ясно записано в съдружното съглашение, че не можем да подкрепим ръководство с мандат на Българска социалистическа партия “, добави той. Така остава само вид, препоръчан от " ИТН “. Иванов призна, че е " мощно песимистичен “, че това ще се случи и " най-вероятно вървим към нов парламентарен избор ".
" Може да се окаже, че този парламент може да въплъти в себе си решимостта на хората да има болшинство, което да гласоподава срещу Борисов. Ние се готвим в този парламент да се свърши работа, с цел да отидем на почтени и свободни от Борисов избори “, означи Иванов и изясни, че чака 45 Народно събрание да направи промени в Министерство на вътрешните работи и службите, в " репресивния режим “ през КПКОНПИ и спецсъда и публичните медии, като всичко това би трябвало да стане през законови промени. От " Демократична България “ нямат проблем и с това да останат в съпротива. Според Христо Иванов зад партията към този момент има нова коалиция на междинната класа дейни хора у нас и в чужбина, обединени към независимост, правда и рационализация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР